Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Testimonials door Stefanie

Stefanie
Naam
Stefanie Vanstaen
Bouwjaar
1986
Functie
Copywriter
Provincie
Antwerpen
bofrost*

Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be

bofrost*

U zag ze vast al rijden: de witte wagens van bofrost*. Ze leveren diepgevroren lekkers aan huis, dat u bestelt uit de seizoenscatalogus. Voor de teksten rekenen marketingmedewerkers Natalie Korver en Fabienne Ruttens op Schrijf.be.
Gemeente Puurs

“In al die jaren misten zij nog niet één deadline”

Gemeente Puurs

In het hart van Klein-Brabant ligt het vredige Puurs. De 17.500 inwoners weten perfect wat er reilt en zeilt in hun gemeente. Dat komt omdat er maandelijks een infomagazine in hun brievenbus tuimelt. Geschreven door copywriter Stefanie, toevallig ook van Puurs. Nathalie De Burggrave, diensthoofd Communicatie, vertelt.
AGO Jobs & HR

“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”

AGO Jobs & HR

AGO Jobs & HR is uitzendspecialist. Ze zetten de juiste persoon op de juiste plaats. En kloppen voor de juiste communicatie aan bij Schrijf.be.
JDI

Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging

JDI

In het landelijke Neerijse huist JDI. Des te rustiger het buiten oogt, des te bedrijviger is het binnen. Want een bende enthousiastelingen steekt er de koppen bij elkaar om ondernemers te helpen. Businessplan, salesstrategie, communicatie: de JDI’ers pakken elk aspect professioneel aan. Dus is er copy nodig en hebben de inhouse schrijvers geen tijd? Dan schakelen ze een bureau in dat ze door en door vertrouwen: Schrijf.be. 
Brandwolves

Sterke content, stipt op tijd geleverd

Brandwolves

Brandwolves is een digital agency. Zeg gerust: digitale duizendpoot. Want Thomas Van Eester zorgt samen met zijn team voor websites, apps, webshops, e-mailmarketing, socialmedia-advies, … “Wil je als digitaal bureau een béétje geloofwaardig overkomen? Dan moet jouw eigen site een paradepaardje zijn. Daarom schakelden we Schrijf.be in voor de content.”
Smienk Trapliften

Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger

Smienk Trapliften

Tweedehandstrapliften verkopen. Het is het geniale idee van Erik Smienk. Nederlanders zijn erg enthousiast over deze budgetvriendelijke oplossing. Smienk Trapliften hoopt dat Vlaanderen volgt. Online Marketeer Jan-Peter Boer pakt het in elk geval verstandig aan: hij schakelde Schrijf.be in voor de Vlaamse website.  
Groep IDEWE

Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken

Groep IDEWE

Groep IDEWE ondersteunt organisaties bij het opzetten van een gezonde en veilige werkomgeving. De medewerkers van Communicatie en Marketing promoten de IDEWE-diensten bij bedrijven. Liesbeth Degeest, marketingverantwoordelijke: "We zetten hard in op goeie teksten. Dat werden er té veel om zelf te schrijven. Daarom wilde ik een externe partner die het werk uit handen neemt."  
Martens Verzekeringen

Schrijf.be verzekert me van sterke teksten

Martens Verzekeringen

Als verzekeringsmakelaar trekt Peters Martens volop de kaart van warme, heldere klantencommunicatie. Is er nieuws te melden? Dan giet Stefanie dat in een aantrekkelijke tekst.
joyn

Teksten van de bovenste plank

joyn

Al gehoord van joyn? Dat is een getrouwheidsprogramma. Als een klant koopt bij een joyn-handelaar, krijgt hij punten. Die ruilt hij in voor een beloning, zoals een gratis hamburger in zijn frituur. Iedere handelaar mag lid worden – en hij krijgt er marketingadvies bovenop. Onder meer via tips en white papers, neergepend door Schrijf.be. Rob Reculé, joyn-marketingmedewerker, vertelt.
Visual Harvesting

Goed meegedacht, goed neergeschreven

Visual Harvesting

Visual Harvesting doet aan visueel oogsten. Qué? Tekenaars brengen ideeën en plannen visueel tot leven – live tijdens je event. Met als resultaat een tekening die de inhoud en het verloop van je vergadering vastlegt. Zaakvoerder Martine Vanremoortele is ijzersterk in beelden. De woorden laat ze liever over aan Schrijf.be.
Sluys

Niet goedkoop, wel goed

Sluys

Reclamebureau Sluys verlegde zijn focus van papier naar online. Online marketeer Christophe Lejeune laat klanten nu scoren op internet. De site bouwen doet hij zelf. Maar de SEO-teksten schrijven? Daarvoor rekent hij op Schrijf.be.
NN

Samen tot unieke communicatiestijl komen

NN

NN is een nieuwe ster aan het verzekeringsfirmament. En Communication Manager Thierry Constant laat ze schitteren. "We zetten NN neer als een sterk merk, met een unieke communicatiestijl in onze sector. Modern en duidelijk, zonder jargon. Schrijf.be helpt ons daarbij uitstekend."
Broeders van Liefde

Essentie gevat in verfrissende stijl

Broeders van Liefde

Broeders van Liefde biedt onderwijs en zorg aan 60.000 personen in België. Met als leidraad voor het onderwijs: een uitgebreid opvoedingsproject. Copywriter Stefanie schreef de essentie daarvan neer in een beknopte brochure. Relevante inhoud en frisse woorden houden de lezer nu bij de les. Precies zoals bestuurslid Yves Demaertelaere dat wil. 
Solucious

Smaakt naar meer – veel meer

Solucious

Solucious is het foodservicebedrijf van Colruyt Group. U zag de wit-groene camions wellicht al rijden. Op weg om te leveren aan bedrijven, rusthuizen, jeugdbewegingen, ... Voor zijn online-communicatie vertrouwt Solucious op de hulp van Schrijf.be. Marketeer Hanne Leus vertelt.
Provincie Antwerpen

Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn

Provincie Antwerpen

De Provincie Antwerpen heeft veel troeven. Zoals havengebieden, bossen en recreatie-domeinen. Modeontwerpers, diamantairs en brouwers. Daarmee wil de provincie uitpakken bij professionele partners. Communicatie-consulente Jeannette Zuidema liet een brochure uitwerken door Schrijf.be.
One2seven

Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen

One2seven

Beeld u dit even in. Een vissersdorp in de Algarve waar sloepjes rustgevend in de haven dobberen. Gelegen in een streek vol godverlaten stranden en indrukwekkende kliffen. Klinkt goed? Het is de thuishaven van Miguel Titeca, die er in vakantieverblijf One2seven gasten van over de hele wereld ontvangt.
Luminus

Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Luminus

Energieleverancier Luminus trekt de kaart van heldere communicatie. "Want klanten hebben daar recht op", zegt productmanager Christophe Leijnen. En daarom vertrouwt hij graag op Schrijf.be.
Perla Digital Marketing

Geen discountfirma - gelukkig maar

Perla Digital Marketing

Digitale marketing is hot. Maar hebt u er geen kaas van gegeten? Dan zet consultancybureau Perla Digital Marketing u op weg. Wat het precíés doet, leest u op de gloednieuwe site. Met teksten van … Schrijf.be. Of wat had u gedacht?  
ALD Automotive

Je krijgt altijd sterke teksten

ALD Automotive

Rijdt u rond met een bedrijfswagen? Dan is het misschien een van ALD Automotive. Want deze leasemaatschappij heeft in België liefst 70.000 voertuigen bollen. Daarover communiceert ze met fleetmanagers én bestuurders in een heldere taal: dankzij de Schrijf.be-tekstatleten.
Stijn Knapen Fotografie

Ze willen het beste voor je

Stijn Knapen Fotografie

Wie in het huwelijksbootje stapt, brandt die grote dag graag op zijn netvlies. Daarvoor zorgt trouwfotograaf Stijn Knapen. Deze jonge enthousiasteling schiet frisse plaatjes vol kleur en detail. Voorbeelden vindt u op zijn gloednieuwe site, met begeleidende tekst van Schrijf.be.
Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid

Technische inhoud helder verwoord

Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid

Water is een van de vier natuurelementen, en palmt een groot deel van onze aardbol in. Het is dus helemaal niet gek dat Vlaanderen een Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) heeft. Een overlegplatform dat zorgt voor een integrale aanpak van het waterbeleid en -beheer in ons landsgedeelte. Publiceert de CIW een infofolder voor de burger in de straat? Dan werkt ze daarvoor graag samen met Schrijf.be.
SunAssistance

SEO-experts en taaladepten in één

SunAssistance

Aaah … vakantie. Heerlijk! Vooral zónder gebroken been of gestolen portefeuille. En hebt u toch tegenslag in het buitenland? Dan beperkt u het leed met de reisverzekeringen van SunAssistance. Zaakvoerder Tom Hofman vertelt u er alles over in zijn gloednieuwe SEO-teksten.
water-link

Jaarverslag in aantrekkelijk jasje

water-link

Water-link publiceert traditiegetrouw een jaarverslag. Niet in een lijvige, papieren vorm. Wel op een frisse website, met teksten die Schrijf.be onder handen nam. Chris Janssens, verantwoordelijke externe communicatie en pr, blikt terug op een geslaagde samenwerking.
Hebbes.be

De SEO-teksten van Schrijf.be? Die moet je hebben!

Hebbes.be

Speurt u op internet naar een appartement dat te huur staat? Een villa die te koop is? Of bedrijfsvastgoed? Dan is de kans groot dat u terechtkomt op HEBBES.be, dé zoekertjessite van België. Want de teksten ervan werden geoptimaliseerd voor SEO door Schrijf.be.
GeckJo Graphic Design

Mijn perfecte match

GeckJo Graphic Design

GeckJo Graphic Design? Dat is het grafische bureau dat Joke Velghe uit de grond stampte. Met beelden kan ze als geen ander overweg. Maar woorden liggen haar iets minder. Daarom geeft ze haar nieuwsbrief in handen van Schrijf.be.
G2i

De journalisten happen toe!

G2i

Waarom G2i bij Schrijf.be aanklopte? Om een dijk van een persbericht te krijgen. Want het had belangrijk nieuws te melden.
Eventplanner

Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in

Eventplanner

Een mailtje ... "Beste, momenteel gebruiken wij verschillende mailings en follow-upmails. Deze kunnen echter doeltreffender en de respons kan hoger. Wij zijn dus op zoek naar een copywriter met ervaring in verkoopbrieven (niet iemand die dat er even 'bijneemt', maar er eigenlijk weinig ervaring mee heeft). Iemand die bereid is samen met ons te brainstormen en wervende teksten uitwerkt. Mogelijk kunt u ons hierbij helpen?"
Thomas Cook

Meesters in hun vak

Thomas Cook

De Belg is een echte vakantieganger. Crisis of niet? Hij reserveert steevast zijn tripje naar de zon of de sneeuw. Niet zelden bij klinkende namen zoals Thomas Cook en Neckermann.
Reizen Lauwers

Onze mailing zit er boenk op!

Reizen Lauwers

Duizenden Vlamingen trekken op vakantie met Reizen Lauwers, Belgisch marktleider in begeleide autocarvakanties. Toch blijft dat ook zijn grenzen verleggen.
PrintConcept.nl

Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!

PrintConcept.nl

Folders, posters of kalenders laten drukken: dat gaat vandaag vanuit je luie zetel. En wel door te surfen naar PrintConcept.nl, Nederlandse broer van PrintConcept.be. Nu, een onlinedrukkerij staat of valt met haar website. Marketing assistant Lore Van de Meutter nam het zekere voor het onzekere. En klopte aan bij Schrijf.be voor haar webteksten.
manroland

Opvangnet geeft gemoedsrust

manroland

De beste reclame? Mond-tot-mondreclame! Of de geschreven versie daarvan: de testimonial. En dat weet Christian Cerfontaine, Marketing Director bij manroland Benelux, als geen ander.
Leren Traden

Ik de cijfers, zij de letters

Leren Traden

Wilt u graag lucratief beleggen op de beurs? Dan zet Leren Traden u op weg. Een boek dat auteur Steven Anthonis promoot op zijn website. Hoe? Met overtuigende teksten die hij liet opfrissen door Schrijf.be!
DELA

Flexibel, grondig en eerlijk

DELA

DELA is dé specialist in het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. Al 75 jaar helpt de coöperatieve nabestaanden bij de financiële en praktische kant van een overlijden. En dat zowel voor, tijdens, als na de uitvaart.
Consonant-plus

Uitpakken met knappe foldertekst

Consonant-plus

Wie bouwt, verwacht van zijn architect een transparant administratiedossier. Met een correcte kostenraming. Een tijdrovende klus die hij voortaan uitbesteedt aan Consonant-plus. De architect hoeft alleen nog maar zijn documenten op te laden via www.bouwcalculatie.be. Én er nadien zijn kant-en-klare dossier te downloaden. Hem overtuigen van deze service? Dat doet zaakvoerder Jody Van Hoe met een ijzersterke Schrijf.be-tekst.