Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Testimonials door Marlies

Marlies
Naam
Marlies D'Haene
Bouwjaar
1988
Functie
Copywriter
Provincie
Oost-Vlaanderen
Carglass

Betrouwbare leverancier om te koesteren

Carglass

Carglass® herstelt, Carglass® vervangt. U kent vast het riedeltje van het grootste autoglasbedrijf van België. Maar Carglass® bestelt ook. Bij Schrijf.be. Miek Verbeeck, Customer Marketeer bij Carglass®, kwam via haar vertaalbureau bij ons terecht. Ook Nathan Willekens, Digital Marketeer bij Carglass®, werkt graag samen met de experts van Schrijf.be.
Cultuurconnect

Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens

Cultuurconnect

Cultuurconnect experimenteert als een lab van de toekomst, met digitale tools voor bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Zo helpen ze hen de vinger aan de pols te houden. Daarbij horen ook teksten die up-to-date zijn. En die vindt Sara Logghe, projectleider bij Cultuurconnect, in het Schrijf.be-arsenaal.
Roltex

Sommige dingen laat je beter over aan experts

Roltex

Dienbladenproducent Roltex publiceert elk jaar zijn catalogus vol duurzame dienbladen en onbreekbare tafelwaren. Daarbij horen ook teksten die tegen een stootje kunnen. Fris, hip, bondig en op één lijn met de lay-out. Sofie Daeleman, Design & Brand Supervisor bij Roltex, viel als een blok voor de Schrijf.be-nieuwsbrief en -blog. Ze wist meteen: dít zijn de copywriters die ik nodig heb.
Stijn Paredis

Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal

Stijn Paredis

Een nieuwe start na een jarenlang parcours bij een vorige werkgever: dat moet ik kaderen voor mijn klanten.” Zo redeneerde Stijn Paredis toen hij samen met collega Bart de stap zette om bij Groep Huysman de afdeling allround financieel en vastgoedadvies te leiden. Welke externe partner kon deze overstap gepast in beeld brengen? Schrijf.be!
Imperial Tobacco Benelux

Teksten met aroma!

Imperial Tobacco Benelux

Imperial Tobacco verdeelt rookwaren over de hele wereld: van tabak over sigaretten tot vloeitjes. Voor de communicatie van Imperial Tobacco Benelux is Communications Manager ad interim Bo De Ridder op zoek naar de juiste sfeer. En ze weet: bij Schrijf.be brandt de lont!  
Anders Office

Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij

Anders Office

Freelance administratieve duizendpoot: een betere omschrijving is er niet voor An Van de Moortel van Anders Office. Met haar kennis van zaken, vooruit-met-de-geit-mentaliteit en flexibiliteit vult zij elk hiaat in uw administratie. Voor enkele weken, dagen of uren: dat kiest u zelf. Een professionele dienstverlening vraagt om een professionele website, redeneerde An. Dus klopte ze bij Schrijf.be aan.
Batavus

Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website

Batavus

Batavus zet al jaren mensen op de fiets. Van de eerste zijwieltjes over hippe retrofietsen tot elektrische trappers … Ieder vindt zijn zin bij dit betrouwbare Nederlandse merk. Dit najaar wilde Batavus de Vlaamse website doen bijbenen met haar Nederlandse broer – ook op SEO-vlak. Ze gingen op zoek naar het geknipte hertaalbureau. En vonden alles wat ze zochten – én meer – in Schrijf.be.