Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

Testimonials door Fabian

Fabian
Naam
Fabian Desmicht
Bouwjaar
1986
Functie
Copywriter
Provincie
Antwerpen
Stadiflex

Teksten met een twist

Stadiflex

Ondernemer Sonja Thuys kent de waarde van een professioneel onlinevisitekaartje. Toen ze startte als zelfstandige twijfelde ze dan ook geen seconde: "Ik moest en zou opnieuw samenwerken met Schrijf.be."
ECMsolutions

Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière

ECMsolutions

“Tekst inzetten als marketinginstrument? Dat doen we nog niet zo lang”, vertelt Jack Warnars van het Nederlandse ECMsolutions. Om de juiste stem te vinden, doet Jack een beroep op het Belgische Schrijf.be: “Er zijn vast goede Nederlandse tekstschrijvers, maar ik proef bij jullie de scherpte.”
Provincie Vlaams-Brabant

Sprookjesachtige samenwerking

Provincie Vlaams-Brabant

"Fietsprofessionals overtuigen van de Vlaamse fietssnelwegen. Niet in een traditionele speech, wel in een speelse vorm. Humor mag!" De Vlaamse provincies hadden hun Fietscongres-bijdrage helder voor ogen. Ze trokken Schrijf.be op hun bagagedrager en haalden zo inspiratie bij de gebroeders Grimm.
Toerisme Provincie Antwerpen

Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!

Toerisme Provincie Antwerpen

Februari 2016. Toerisme Provincie Antwerpen plant zijn nieuwe gids: 120 bladzijden, om te verdelen vanaf … mei. Schrijf.be stuurt vier copywriters op expeditie. Resultaat? Beeldrijk beschreven trekpleisters, een gelukkige opdrachtgever en toeristen van 1 tot 100 jaar met pretoogjes.
Shuffle-Mix

Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden

Shuffle-Mix

Kan een Nederlands bedrijf zijn SEO-webteksten met een gerust hart toevertrouwen aan een Vlaams copywritingbureau? Ja – tenminste, als het bij Schrijf.be aanklopt. Shuffle-Mix, dat zelfontworpen bakkerijmachines produceert in hartje Nederland, stuurde zijn ingrediënten zuidwaarts. En kreeg luchtige maar professionele webinhoud terug.
JS Piano's

Frisse en vernieuwende schrijfstijl

JS Piano's

Het verhaal van de Gentse pianozaak JS Piano’s is bijzonder. Net als dat van de topinstrumenten die er verkocht en verhuurd, gestemd en gekoesterd worden. Onze Schrijfbe'er vond het dan ook een voorrecht om de website te herschrijven. “En dat mérk je als je zijn teksten leest”, zegt Assistant Manager Judith Debruyne.
Nadiluxe

Meteen dol op de schrijfstijl

Nadiluxe

In 2014 viert de Diestse bouwonderneming Nadiluxe haar twintigste verjaardag. Dé aanleiding voor een groot klantenfeest. En voor een nagelnieuwe website met snedige teksten. Ieder zijn specialiteit, redeneerde Nadiluxe. En projectleider Sofie De Regge botste online op Schrijf.be.
Emente Paint

Teksten die kleur geven aan onze visie

Emente Paint

Emente Paint is een uitzonderlijke verfexpert: met tinten die u niet ziet, maar beleeft. Met een voorliefde voor natuurlijke pigmenten, en een hekel aan trendkleuren. De luxueuze kleurenkaart van de fabrikant moet inhaken op die filosofie: Emente levert de verf, Schrijf.be de tekst.
Securex

Teksten om blind op te vertrouwen

Securex

Complexe – vaak juridische – materie omzetten in teksten met een licht commerciële toets? In boodschappen die iedereen begrijpt? Dat besteedt Frederik Gosselé, marketingspecialist en productmanager bij de sociale dienstverlener Securex, al jaren uit: "Dankzij de copywriters van Schrijf.be slaap ik gerust."
Janssen

Authentiek voer voor moderne lezers

Janssen

Als farmaceutisch bedrijf communiceren met de buitenwereld? Geen gemakkelijke klus. Want het grote publiek is wel nieuwsgierig naar geneesmiddelen, maar heeft geen diploma in de chemie. Janssen, de farmatak van Johnson & Johnson, koos de gulden middenweg. En vond in Schrijf.be een compagnon de route.
Genium Group

Uitstekend! En die score geef ik zelden

Genium Group

"Onze klanten zien onze nieuwsbrieven graag verschijnen", zegt Philippe Vandermeer, partner bij Genium Group. "Maar onze e-mailing van juli 2013 mocht best wat meer swingen." Dus nam Philippe contact op met Schrijf.be. Waarna een Schrijfbe'er zich op de tekst smeet en Philippe charmeerde: "Vlot, wervend en to the point!"