Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Testimonials Schrijf.be

200 Schrijf.be-klanten getuigen

“Jajaja, natuurlijk vinden jullie jezelf de besten”, mompelt u? U hebt een punt. Daarom laten we hier ú aan het woord.

ECOVER + METHOD

Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost

ECOVER + METHOD

Bij ECOVER houden ze het graag proper. Ecologische schoonmaakproducten, die lief zijn voor Moeder Natuur. Clean is hun missie: met een zuiver geweten voor een propere planeet. En daarbij horen uiteraard cleane webteksten en slogans. Schrijf.be hertaalde en herwerkte de Engelse copy tot vlot bekkend Nederlands.
Miss Mode

Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt

Miss Mode

In het hippe Gent zorgt naaiatelier Miss Mode  al meer dan twintig jaar voor uw onberispelijke look. Met zijn naald en draad herstelt Mhamad vliegensvlug al uw kleding en bezorgt hij u de perfecte snit. Zijn winkel liep al op rolletjes, maar de website hinkte achterop. Mhamad riep de hulp in van Schrijf.be om die even trendy en professioneel te maken als zijn atelier.
bofrost*

Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be

bofrost*

U zag ze vast al rijden: de witte wagens van bofrost*. Ze leveren diepgevroren lekkers aan huis, dat u bestelt uit de seizoenscatalogus. Voor de teksten rekenen marketingmedewerkers Natalie Korver en Fabienne Ruttens op Schrijf.be.
Business District

Efficiënt, makkelijk én snel

Business District

In het Oost-Vlaamse Destelbergen stampt Jeroen De Thay in 2019 zijn gloednieuwe coworking space Business District  uit de grond. Dat gaat hand in hand met de ontwikkeling van een informatieve en aantrekkelijke website. Jeroens vrouw Magali klopt aan bij Schrijf.be voor een krachtige webtekst  die Business District perfect weerspiegelt.
MOOOBY

Vlotte, commerciële en krachtige teksten

MOOOBY

Mieke en haar team zijn gepassioneerd door vernieuwing. Fietsen Mintjens was al de pionier voor elektrische fietsen, maar opent nu de deuren voor het vervolgverhaal. Met de lancering van MOOOBY vormt Mieke het Vlaamse verkeerslandschap om in een paradijs van slimme mobiliteit. Efficiënt en snel, zo heeft ze het graag.
SUEZ

Eén blik op jullie website en ik was overtuigd

SUEZ

Water, secundaire grondstoffen en energie bepalen onze toekomst. Dag in, dag uit geeft SUEZ daarom het beste van zichzelf: om die essentiële grondstoffen te beschermen, optimaliseren en produceren. Hoe? Door haar klanten concrete oplossingen aan te reiken. Een vlekkeloze communicatie is daarbij onmisbaar. Dus ging Marisa Tondat, communicatie- en marketingmanager bij SUEZ, op zoek naar een tekstpartner.
Drukkerij SK

Drukkersjargon professioneel vervlaamst

Drukkerij SK

Meer Vlaamse prospects aantrekken. Dat was het plan van Drukkerij SK uit het Nederlandse Hoek van Holland. De uitdaging voor Schrijf.be? Het technische en specifieke drukkersjargon correct en aantrekkelijk ‘onthollandsen’. “En die missie is geslaagd. Want de vervlaamste webteksten stonden net online en de eerste Vlaamse aanvraag liep al binnen.”
Protector Belgium via Loft33

Meer dan schrijven

Protector Belgium via Loft33

Protector Belgium is de specialist op het vlak van vocht-, schimmel- en houtwormbestrijding. Om die boodschap nog krachtiger de wereld in te sturen, nemen CEO Emile Verschueren en zijn webdesigner Loft33 Schrijf.be in de arm. “Een succesverhaal dat meer inhoudt dan schrijven alleen.”  
Vlaams Instituut Gezond Leven

Tone of voice ons op het lijf geschreven

Vlaams Instituut Gezond Leven

Het Vlaams Instituut Gezond Leven gooide in 2017 het roer om. Of toch zijn voedings- en bewegingsdriehoek. Hun adviezen kregen een fikse update en daarbij hoorde ook een nagelnieuwe website. Communicatiemanager Liese Weemaels zocht de geknipte copywriters, landde bij Schrijf.be en beklaagt zich dat niet.  
Gemeente Puurs

“In al die jaren misten zij nog niet één deadline”

Gemeente Puurs

In het hart van Klein-Brabant ligt het vredige Puurs. De 17.500 inwoners weten perfect wat er reilt en zeilt in hun gemeente. Dat komt omdat er maandelijks een infomagazine in hun brievenbus tuimelt. Geschreven door copywriter Stefanie, toevallig ook van Puurs. Nathalie De Burggrave, diensthoofd Communicatie, vertelt.
Carglass

Betrouwbare leverancier om te koesteren

Carglass

Carglass® herstelt, Carglass® vervangt. U kent vast het riedeltje van het grootste autoglasbedrijf van België. Maar Carglass® bestelt ook. Bij Schrijf.be. Miek Verbeeck, Customer Marketeer bij Carglass®, kwam via haar vertaalbureau bij ons terecht. Ook Nathan Willekens, Digital Marketeer bij Carglass®, werkt graag samen met de experts van Schrijf.be.
Epica

Valse noot? Toch mooi lied!

Epica

Een valse noot gehoord, maar toch een mooi lied gekregen: geen betere omschrijving voor de ervaring van communicatiebureau Epica met Schrijf.be.
AGO Jobs & HR

“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”

AGO Jobs & HR

AGO Jobs & HR is uitzendspecialist. Ze zetten de juiste persoon op de juiste plaats. En kloppen voor de juiste communicatie aan bij Schrijf.be.
CONIX RDBM Architects

A well-built translation

CONIX RDBM Architects

CONIX RDBM Architects design and structure all types of buildings and construction. Whether they’re working on an office building, retail outlet, private housing or educational institution, they always make sure their work responds to the particular needs of their clients. Schrijf.be takes the same approach to structuring texts and translations.  
DELA

Meteen een goed gevoel bij de teksten

DELA

Uitvaartspecialist DELA doet al langer een beroep op Schrijf.be voor zijn communicatie. Wanneer de organisatie deelneemt aan de jaarlijkse Culture Audit van Great Place to Work, een hr-werkgeversbevraging, is Schrijf.be dan ook de logische keuze. Doelstelling? Op korte termijn een brochure afleveren die het hr-beleid van DELA tot in de puntjes beschrijft.
DW&W Technics

Schrijvers en blijvers

DW&W Technics

DB&W Technics gaat voluit voor groene energie. Zonnepanelen en warmtepompboilers: hier vind je alleen het beste van het beste. En die kwaliteit en energie moeten natuurlijk ook van hun teksten afstralen. Zaakvoerder Yves De Bruycker vertrouwt daarvoor op Schrijf.be.
JDI

Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging

JDI

In het landelijke Neerijse huist JDI. Des te rustiger het buiten oogt, des te bedrijviger is het binnen. Want een bende enthousiastelingen steekt er de koppen bij elkaar om ondernemers te helpen. Businessplan, salesstrategie, communicatie: de JDI’ers pakken elk aspect professioneel aan. Dus is er copy nodig en hebben de inhouse schrijvers geen tijd? Dan schakelen ze een bureau in dat ze door en door vertrouwen: Schrijf.be. 
Motion and Logic

Mijn technische wereld helder uitgelegd

Motion and Logic

PLC-besturingen, robotica en visualisering: dat is de wereld van Motion en Logic. Hoe maak je dat technische universum verstaanbaar voor een algemeen publiek? Daarmee worstelt zaakvoerder Jef Voet wanneer hij op zoek gaat naar nieuwe webteksten.
Cultuurconnect

Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens

Cultuurconnect

Cultuurconnect experimenteert als een lab van de toekomst, met digitale tools voor bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Zo helpen ze hen de vinger aan de pols te houden. Daarbij horen ook teksten die up-to-date zijn. En die vindt Sara Logghe, projectleider bij Cultuurconnect, in het Schrijf.be-arsenaal.
Mediatopper

Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.

Mediatopper

Het regionale magazine Blits mag zich het grootste huis-aan-huisblad in West-Vlaanderen noemen. Een prestatie die de nodige aandacht verdient. Uitgever Jochen Van Coillie van Mediatopper had dat het liefst van de daken geschreeuwd, maar besloot veiligheidshalve toch een persbericht uit te sturen. Een ruwe versie zette hij zelf op papier, voor een professioneel resultaat rekende hij op Schrijf.be.
Saunakussens.be

Schrijf.be denkt met u mee

Saunakussens.be

Saunakussens.be maakt comfortabele saunakussens voor infraroodcabines en -sauna’s. Helemaal op maat: u kiest de kleur, dikte en grootte zelf. Hoewel dit product uniek is in België, kreeg de website weinig bezoekers. De zaakvoerder wilde hoger in Google staan en zo meer klanten naar de website lokken. De oplossing: SEO-copywriting. Daarvoor klopte hij aan bij Schrijf.be.
Smarthome

Teksten op maat

Smarthome

‘Ruimte voor een nieuw verhaal’, dat is de slogan van Smarthome, de jonge projectontwikkelaar uit Vilvoorde. Om dat nieuwe verhaal naar buiten te brengen, riep Smarthome de hulp van Schrijf.be in.  
Stadiflex

Teksten met een twist

Stadiflex

Ondernemer Sonja Thuys kent de waarde van een professioneel onlinevisitekaartje. Toen ze startte als zelfstandige twijfelde ze dan ook geen seconde: "Ik moest en zou opnieuw samenwerken met Schrijf.be."
Brandwolves

Sterke content, stipt op tijd geleverd

Brandwolves

Brandwolves is een digital agency. Zeg gerust: digitale duizendpoot. Want Thomas Van Eester zorgt samen met zijn team voor websites, apps, webshops, e-mailmarketing, socialmedia-advies, … “Wil je als digitaal bureau een béétje geloofwaardig overkomen? Dan moet jouw eigen site een paradepaardje zijn. Daarom schakelden we Schrijf.be in voor de content.”
Stad Gent

Contentcreatie van a tot z

Stad Gent

De Stad Gent koopt consequent producten en diensten die bijdragen aan een schonere, socialere en eerlijkere wereld. En heeft daar talloze inspirerende voorbeelden van. Maar hoe deel je die op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier met het algemene publiek? Door de copy- en contentspecialisten van Schrijf.be erbij te halen.
ECMsolutions

Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière

ECMsolutions

“Tekst inzetten als marketinginstrument? Dat doen we nog niet zo lang”, vertelt Jack Warnars van het Nederlandse ECMsolutions. Om de juiste stem te vinden, doet Jack een beroep op het Belgische Schrijf.be: “Er zijn vast goede Nederlandse tekstschrijvers, maar ik proef bij jullie de scherpte.”
Smienk Trapliften

Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger

Smienk Trapliften

Tweedehandstrapliften verkopen. Het is het geniale idee van Erik Smienk. Nederlanders zijn erg enthousiast over deze budgetvriendelijke oplossing. Smienk Trapliften hoopt dat Vlaanderen volgt. Online Marketeer Jan-Peter Boer pakt het in elk geval verstandig aan: hij schakelde Schrijf.be in voor de Vlaamse website.  
Groep IDEWE

Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken

Groep IDEWE

Groep IDEWE ondersteunt organisaties bij het opzetten van een gezonde en veilige werkomgeving. De medewerkers van Communicatie en Marketing promoten de IDEWE-diensten bij bedrijven. Liesbeth Degeest, marketingverantwoordelijke: "We zetten hard in op goeie teksten. Dat werden er té veel om zelf te schrijven. Daarom wilde ik een externe partner die het werk uit handen neemt."  
GZA

Afspraken en timing altijd gerespecteerd

GZA

Een interne communicatiedienst met een externe copywriter? Dat is zo gek nog niet. Want tijdens drukke periodes komt extra mankracht bijzonder goed van pas. Hilde Brems, Diensthoofd communicatie bij GZA weet er alles van. Haar team is verantwoordelijk voor het medewerkersmagazine en vertrouwt de redactie van bepaalde artikels toe aan Schrijf.be.
For people one the move

Teksten die meeleven

For people one the move

Linda is oprichter, trainer en psychotherapeute van For people on the move. Ze organiseert opleidingen, coaching en psychotherapie voor wie toe is aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onlangs stuurde ze haar aanbod bij. En dus onderwierp ze ook haar website aan een kritisch zelfonderzoek. De diagnose: updaten en opfrissen. Het medicijn: een Schrijf.be-kuur.
Martens Verzekeringen

Schrijf.be verzekert me van sterke teksten

Martens Verzekeringen

Als verzekeringsmakelaar trekt Peters Martens volop de kaart van warme, heldere klantencommunicatie. Is er nieuws te melden? Dan giet Stefanie dat in een aantrekkelijke tekst.
Imaxx Webdesign

SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden

Imaxx Webdesign

Hoog scoren in Google? Daarvoor bestaat geen toverformule. Je moet alle beschikbare middelen inzetten en je inspanning volhouden. Imaxx Webdesign  maakte er een van zijn specialiteiten van. En bestelde zijn nieuwe SEO-webteksten dan ook bij Schrijf.be.
Tanja Van Looy

Taalvirtuoos komt aan zijn trekken

Tanja Van Looy

Hoort u het soms ook? De lokroep van het onbekende? De smeekbede van het avontuur? Onderneemster Tanja Van Looy deinst er niet voor terug. Enkele jaren geleden kocht ze twee vakantiewoningen in het buitenland. En om die pareltjes te verhuren, rekent ze op de webteksten van Schrijf.be.
Provincie Vlaams-Brabant

Sprookjesachtige samenwerking

Provincie Vlaams-Brabant

"Fietsprofessionals overtuigen van de Vlaamse fietssnelwegen. Niet in een traditionele speech, wel in een speelse vorm. Humor mag!" De Vlaamse provincies hadden hun Fietscongres-bijdrage helder voor ogen. Ze trokken Schrijf.be op hun bagagedrager en haalden zo inspiratie bij de gebroeders Grimm.
Roltex

Sommige dingen laat je beter over aan experts

Roltex

Dienbladenproducent Roltex publiceert elk jaar zijn catalogus vol duurzame dienbladen en onbreekbare tafelwaren. Daarbij horen ook teksten die tegen een stootje kunnen. Fris, hip, bondig en op één lijn met de lay-out. Sofie Daeleman, Design & Brand Supervisor bij Roltex, viel als een blok voor de Schrijf.be-nieuwsbrief en -blog. Ze wist meteen: dít zijn de copywriters die ik nodig heb.
Onestone

Schrijfdokter-opleiding zou verplicht moeten zijn

Onestone

Uw organisatie klantgericht maken: daarvoor zorgt Onestone. Samen met uw medewerkers die uw klantenstrategie uitvoeren. Alles staat of valt met het succes van die kennisoverdracht. Bijvoorbeeld met werkdocumenten die zo helder en overtuigend zijn dat iedere medewerker er graag mee aan de slag gaat. En omdat voor Onestone goed nooit goed genoeg is, contacteerden ze de Schrijfdokter®.
Interalu smart ceilings

Interalu smart ceilings

Interalu smart ceilings

Interalu takes an innovative approach to ceilings. Any time they introduce a new product or technique, they need brochures, press releases, business presentations and a variety of other texts to accompany it and introduce it to clients, national or international. The right approach is vital from the very start. Which is why Interalu starts by contacting Schrijf.be.
ALD Automotive

A message that hits home

ALD Automotive

There’s a good chance your company car comes from ALD Automotive. After all, the vehicle-leasing company has over 70,000 vehicles on the road in Belgium with drivers coming from everywhere on earth. All of them are kept fully informed and up to date with words carefully chosen by Schrijf.be copywriters and translators.
N-VA

Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent

N-VA

Denken. Durven. Doen. De N-VA gelooft in duidelijke stand-punten die helder worden verwoord en neergeschreven. Of ze nu komen van de partijtop of van vrijwilligers in de lokale afdelingen. Nele Hiers, teamcoördinator Communicatie, leidt dit proces in goede banen.
Stijn Paredis

Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal

Stijn Paredis

Een nieuwe start na een jarenlang parcours bij een vorige werkgever: dat moet ik kaderen voor mijn klanten.” Zo redeneerde Stijn Paredis toen hij samen met collega Bart de stap zette om bij Groep Huysman de afdeling allround financieel en vastgoedadvies te leiden. Welke externe partner kon deze overstap gepast in beeld brengen? Schrijf.be!
joyn

Teksten van de bovenste plank

joyn

Al gehoord van joyn? Dat is een getrouwheidsprogramma. Als een klant koopt bij een joyn-handelaar, krijgt hij punten. Die ruilt hij in voor een beloning, zoals een gratis hamburger in zijn frituur. Iedere handelaar mag lid worden – en hij krijgt er marketingadvies bovenop. Onder meer via tips en white papers, neergepend door Schrijf.be. Rob Reculé, joyn-marketingmedewerker, vertelt.
Visual Harvesting

Goed meegedacht, goed neergeschreven

Visual Harvesting

Visual Harvesting doet aan visueel oogsten. Qué? Tekenaars brengen ideeën en plannen visueel tot leven – live tijdens je event. Met als resultaat een tekening die de inhoud en het verloop van je vergadering vastlegt. Zaakvoerder Martine Vanremoortele is ijzersterk in beelden. De woorden laat ze liever over aan Schrijf.be.
Toerisme Provincie Antwerpen

Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!

Toerisme Provincie Antwerpen

Februari 2016. Toerisme Provincie Antwerpen plant zijn nieuwe gids: 120 bladzijden, om te verdelen vanaf … mei. Schrijf.be stuurt vier copywriters op expeditie. Resultaat? Beeldrijk beschreven trekpleisters, een gelukkige opdrachtgever en toeristen van 1 tot 100 jaar met pretoogjes.
Imperial Tobacco Benelux

Teksten met aroma!

Imperial Tobacco Benelux

Imperial Tobacco verdeelt rookwaren over de hele wereld: van tabak over sigaretten tot vloeitjes. Voor de communicatie van Imperial Tobacco Benelux is Communications Manager ad interim Bo De Ridder op zoek naar de juiste sfeer. En ze weet: bij Schrijf.be brandt de lont!  
Branded.Careers

Net wat een start-up nodig heeft

Branded.Careers

Dankzij de kracht van de sociale media gaat de status quo in almaar meer sectoren voor de bijl. Zijn nu ook de personeelsadvertenties aan de beurt? Als het van Branded.Careers afhangt, wel. Met Djobby lanceert het een interactief alternatief voor de vertrouwde zoekertjes. De job voor Schrijf.be? Teksten die zo’n start-up meteen stevig in de markt zetten.
Li-Z

Mijn folder doet nu het werk voor mij

Li-Z

“Ik zoek een copywriter die met weinig woorden uitlegt wat ik doe”, mailt Lisette naar Schrijf.be. Deze startende beleggingsadviseur weet wat ze wil, maar krijgt het niet op papier. Daarom zoekt ze een tekstschrijver die haar financiële passie vertaalt naar overtuigende woorden.
Road2Result

Snel én goed

Road2Result

Road2Result is een Mechels IT-bedrijf dat de zaken net iets anders aanpakt.  Door hun klanten een betere service te leveren dan dat ze hen beloven. De verwoording van die aanpak? Die laten ze aan Schrijf.be over – een tekstbureau dat net zo atypisch is.
Sluys

Niet goedkoop, wel goed

Sluys

Reclamebureau Sluys verlegde zijn focus van papier naar online. Online marketeer Christophe Lejeune laat klanten nu scoren op internet. De site bouwen doet hij zelf. Maar de SEO-teksten schrijven? Daarvoor rekent hij op Schrijf.be.
NN

Samen tot unieke communicatiestijl komen

NN

NN is een nieuwe ster aan het verzekeringsfirmament. En Communication Manager Thierry Constant laat ze schitteren. "We zetten NN neer als een sterk merk, met een unieke communicatiestijl in onze sector. Modern en duidelijk, zonder jargon. Schrijf.be helpt ons daarbij uitstekend."
Sodexo

Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap

Sodexo

Sodexo streeft al 45 jaar naar meer welzijn voor werknemers. U kent het bedrijf wellicht van uw maaltijd-, eco- of dienstencheques. Maar het doet veel meer dan dat. Als partner van de overheid creëert Sodexo maatoplossingen om de verdeling van openbare steun en subsidies te vergemakkelijken. Via openbare aanbestedingen, en dus met publieke offertes. En die herschrijven tot vlot en aangenaam leesvoer? Geen kinderspel. Dus zocht Sodexo naar een structurele partner.
Broeders van Liefde

Essentie gevat in verfrissende stijl

Broeders van Liefde

Broeders van Liefde biedt onderwijs en zorg aan 60.000 personen in België. Met als leidraad voor het onderwijs: een uitgebreid opvoedingsproject. Copywriter Stefanie schreef de essentie daarvan neer in een beknopte brochure. Relevante inhoud en frisse woorden houden de lezer nu bij de les. Precies zoals bestuurslid Yves Demaertelaere dat wil. 
Solucious

Smaakt naar meer – veel meer

Solucious

Solucious is het foodservicebedrijf van Colruyt Group. U zag de wit-groene camions wellicht al rijden. Op weg om te leveren aan bedrijven, rusthuizen, jeugdbewegingen, ... Voor zijn online-communicatie vertrouwt Solucious op de hulp van Schrijf.be. Marketeer Hanne Leus vertelt.
Shuffle-Mix

Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden

Shuffle-Mix

Kan een Nederlands bedrijf zijn SEO-webteksten met een gerust hart toevertrouwen aan een Vlaams copywritingbureau? Ja – tenminste, als het bij Schrijf.be aanklopt. Shuffle-Mix, dat zelfontworpen bakkerijmachines produceert in hartje Nederland, stuurde zijn ingrediënten zuidwaarts. En kreeg luchtige maar professionele webinhoud terug.
JS Piano's

Frisse en vernieuwende schrijfstijl

JS Piano's

Het verhaal van de Gentse pianozaak JS Piano’s is bijzonder. Net als dat van de topinstrumenten die er verkocht en verhuurd, gestemd en gekoesterd worden. Onze Schrijfbe'er vond het dan ook een voorrecht om de website te herschrijven. “En dat mérk je als je zijn teksten leest”, zegt Assistant Manager Judith Debruyne.
De Voorzorg Antwerpen

De Schrijfdokter blies me van mijn sokken

De Voorzorg Antwerpen

Schrijven: daarmee vult Carolien Rietjens haar dagen bij De VoorZorg Antwerpen, op de dienst Marketing en Communicatie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. En vormt het perfecte koppel met haar beroepsernst. Die combinatie zocht en vond ze ook bij de Schrijfdokter. Die geeft haar nu graag het … woord.
ONE.org

Teksten vertaald … én verbeterd!

ONE.org

ONE is een ngo met wereldwijd 6 miljoen leden. De organisatie vraagt via campagnes en lobbywerk om de strijd aan te gaan met extreme armoede en voorkombare ziektes. Ze werkt daarvoor samen met het grote publiek en politieke leiders wereldwijd. Voor de communicatie in Brussel en Nederland rekent ONE.org op de hertalers van Schrijf.be.
Anders Office

Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij

Anders Office

Freelance administratieve duizendpoot: een betere omschrijving is er niet voor An Van de Moortel van Anders Office. Met haar kennis van zaken, vooruit-met-de-geit-mentaliteit en flexibiliteit vult zij elk hiaat in uw administratie. Voor enkele weken, dagen of uren: dat kiest u zelf. Een professionele dienstverlening vraagt om een professionele website, redeneerde An. Dus klopte ze bij Schrijf.be aan.
Confederatie Bouw

Boodschap gesnapt én goed verwoord

Confederatie Bouw

De belangen verdedigen van bouwaannemers: het is een taak die de Confederatie Bouw ernstig neemt. Bijvoorbeeld via het lerend netwerk BRICS. Voor de folder deed de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen een beroep op Schrijf.be. Met succes.
Provincie Antwerpen

Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn

Provincie Antwerpen

De Provincie Antwerpen heeft veel troeven. Zoals havengebieden, bossen en recreatie-domeinen. Modeontwerpers, diamantairs en brouwers. Daarmee wil de provincie uitpakken bij professionele partners. Communicatie-consulente Jeannette Zuidema liet een brochure uitwerken door Schrijf.be.
One2seven

Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen

One2seven

Beeld u dit even in. Een vissersdorp in de Algarve waar sloepjes rustgevend in de haven dobberen. Gelegen in een streek vol godverlaten stranden en indrukwekkende kliffen. Klinkt goed? Het is de thuishaven van Miguel Titeca, die er in vakantieverblijf One2seven gasten van over de hele wereld ontvangt.
Luminus

Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Luminus

Energieleverancier Luminus trekt de kaart van heldere communicatie. "Want klanten hebben daar recht op", zegt productmanager Christophe Leijnen. En daarom vertrouwt hij graag op Schrijf.be.
Soundscape

Storytelling en SEO: ze gaan samen

Soundscape

U runt een evenementenbureau dat het verhaal achter bedrijven, merken en producten vertelt. Met licht, beeld en geluid. Alleen: bijna al uw potentiële klanten vragen of u geluidsmateriaal en verlichting verhuurt. Wat doet u dan? Alvast uw website aanpakken. Een kolfje naar de hand van Schrijf.be.
Verfwebwinkel

Vlamingen die Nederlanders begrijpen

Verfwebwinkel

Het advies van een schildersfamilie, en het gemak van onlineshoppen: dat is Verfwebwinkel. In Nederland kregen ze al heel wat mensen aan het verven, lakken en behangen. Tijd om de ‘Belgen met de baksteen in de maag’ ook dat advies en gemak te bieden. Maar hoe overtuig je hen? Met een Vlaamse tekstschrijver, natuurlijk!
Standaard Boekhandel

Vertalen en herschrijven: dát zochten we

Standaard Boekhandel

Kwam u onlangs in een winkel van Standaard Boekhandel? Dan bleef uw blik beslist hangen bij hun nieuwe e-reader. De tolino shine veroverde in juli 2014 digitale boekenharten. En in november breidde de familie zich uit met de tolino vision 2. Voor de communicatie rond tolino klopte Standaard Boekhandel aan bij Schrijf.be.
Perla Digital Marketing

Geen discountfirma - gelukkig maar

Perla Digital Marketing

Digitale marketing is hot. Maar hebt u er geen kaas van gegeten? Dan zet consultancybureau Perla Digital Marketing u op weg. Wat het precíés doet, leest u op de gloednieuwe site. Met teksten van … Schrijf.be. Of wat had u gedacht?  
De Novo Bouwmaatschappij

Om een voorbeeld aan te nemen!

De Novo Bouwmaatschappij

Curaçao, Nederlandstalig paradijs in de Caraïben. NovoRentals bouwt en verhuurt er luxevilla’s. En daarvan mogen gerust méér mensen genieten. Daarom nam Ken Sneyers van NovoRentals webdesigner Maarten Deckers in de arm. Die ontwierp een parel van een website. En de SEO-teksten? Daarvoor kende Maarten een steengoed Belgisch tekstbureau. 
Pand13

Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.

Pand13

Stel: u bent een bedreven vastgoedbeheerder. Stuurt u een e-mailing de wereld in? Dan wilt u dat uw bedrijfsnaam beklijft – via een korte, brutale tekst die uw lezer naar het puntje van z’n stoel drijft. Hoe? Door Schrijf.be in te schakelen. Pand13 dééd het en blikt tevreden terug.
3E

Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen

3E

Een handleiding over duurzaam bouwen: eerder taaie kost. Dus zoeken Mara Callaert van Visuality en Marianne Lefever van 3E een betrouwbare copywriter om de tekst verteerbaar te maken. En Mara herinnert zich nog haar vorige, positieve samenwerking met Schrijf.be. Bingo!
Batavus

Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website

Batavus

Batavus zet al jaren mensen op de fiets. Van de eerste zijwieltjes over hippe retrofietsen tot elektrische trappers … Ieder vindt zijn zin bij dit betrouwbare Nederlandse merk. Dit najaar wilde Batavus de Vlaamse website doen bijbenen met haar Nederlandse broer – ook op SEO-vlak. Ze gingen op zoek naar het geknipte hertaalbureau. En vonden alles wat ze zochten – én meer – in Schrijf.be.
Nadiluxe

Meteen dol op de schrijfstijl

Nadiluxe

In 2014 viert de Diestse bouwonderneming Nadiluxe haar twintigste verjaardag. Dé aanleiding voor een groot klantenfeest. En voor een nagelnieuwe website met snedige teksten. Ieder zijn specialiteit, redeneerde Nadiluxe. En projectleider Sofie De Regge botste online op Schrijf.be.
ALD Automotive

Je krijgt altijd sterke teksten

ALD Automotive

Rijdt u rond met een bedrijfswagen? Dan is het misschien een van ALD Automotive. Want deze leasemaatschappij heeft in België liefst 70.000 voertuigen bollen. Daarover communiceert ze met fleetmanagers én bestuurders in een heldere taal: dankzij de Schrijf.be-tekstatleten.
AVEVE

Om van te smullen

AVEVE

Een bloeiende tuin, kerngezonde huisdieren en heerlijke baksels: bij AVEVE vind je alles om je uit te leven. Recent lanceerde AVEVE een heerlijke nieuwe website thuisbakken. En de teksten? Die kwamen van Schrijf.be.
Emente Paint

Teksten die kleur geven aan onze visie

Emente Paint

Emente Paint is een uitzonderlijke verfexpert: met tinten die u niet ziet, maar beleeft. Met een voorliefde voor natuurlijke pigmenten, en een hekel aan trendkleuren. De luxueuze kleurenkaart van de fabrikant moet inhaken op die filosofie: Emente levert de verf, Schrijf.be de tekst.
Numeralis

Snel en efficiënt. Ook voor starters!

Numeralis

Overheidsopdrachten uitschrijven en toewijzen? De werkzaamheden opvolgen? De facturen controleren? Daarbij komen heel wat prijstechnische uitdagingen om de hoek kijken. En dat is voer voor specialisten. Het net opgestarte economisch adviesbureau Numeralis gaf zijn bekendmaking in handen van andere experts: Schrijf.be.
WUA!

Eindredacteur met scherpe ogen

WUA!

"Onze teksten werden al vertaald naar het Vlaams, checken jullie waar het beter kan?" Dat vraagt Sanne Bakker. Zij werkt als projectmanager bij WUA!, Nederlands marktleider in onlineconversiebenchmarking. Jaarlijks laten zij testgroepen duizenden websites beoordelen op onder andere vindbaarheid, usability en imago. Nu ze hun expertise ook in België aanbieden, doen ze dat meteen goed: in het 'Vlaams'. Checken waar dat nog beter kan? Met plezier!
Emaginize

Hoge verwachtingen volledig ingelost

Emaginize

U bent bedrijfsleider van een grafisch ontwerpbureau. Een IT-bedrijf vraagt u om een nationale marketingcampagne op te zetten. Doel: een innovatieve service introduceren bij ondernemingen. Klein detail: uw klant werkt voor elektronicagigant Samsung. Wat doet u? Juist: een professioneel tekstbureau inschakelen. Net wat Emaginize deed.
Wittenstein

Pietje-precies heeft een nieuwe naam!

Wittenstein

Met een opvallende openingszin slaat Schrijf.be de spijker op de kop: Pietje-precies heeft een nieuwe naam! En die naam is … Wittenstein. Specialist in precisie-aandrijvingen en inderdaad het toppunt van precisie. Het bedrijf tolereert géén speling op de kwaliteit van hun werk. En ook niet op dat van een ander. Daarom kiest het voor Schrijf.be.
Talent Planet

Meteen op dezelfde golflengte

Talent Planet

Consultancybedrijf Talent Planet heeft veel te vertellen. Aan uiteenlopende doelgroepen. Rekruteringscommunicatie naar studenten, personeelscommunicatie naar consultants, en commerciële communicatie naar klanten en prospects. Voor al dat gegoochel met teksten en doelgroepen vertrouwt het op de schrijfstokjes van Schrijf.be.
Stijn Knapen Fotografie

Ze willen het beste voor je

Stijn Knapen Fotografie

Wie in het huwelijksbootje stapt, brandt die grote dag graag op zijn netvlies. Daarvoor zorgt trouwfotograaf Stijn Knapen. Deze jonge enthousiasteling schiet frisse plaatjes vol kleur en detail. Voorbeelden vindt u op zijn gloednieuwe site, met begeleidende tekst van Schrijf.be.
Bank J.Van Breda & C°

Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak

Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° noemt zichzelf 'klassiek'. En daarmee bedoelt ze allesbehalve 'stoffig': "Onze cliënten krijgen een heldere service: eenvoudig en met klasse", verduidelijkt Annik Piessens, specialist Communicatie & Evenementen bij Bank J.Van Breda & C°. Eenvoud én klasse? Dat bracht haar bij Schrijf.be, met succes: "We kijken alvast uit naar een volgend advies!"
Pharos Reizen

Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf

Pharos Reizen

Met de auto door la bella Italia? Op Zweeds avontuur met Pippi Langkous? Een citytrip combineren met uitwaaien aan de kust? Het Nederlandse Pharos Reizen biedt unieke vakanties. Met specifieke formules voor gezinnen. En het beste nieuws? Het doet dat nu ook in België!
AlfaNet

Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter

AlfaNet

Andy Ales, zaakvoerder van AlfaNet, beleeft in april 2014 enkele slapeloze nachten. Want een hacker richt zijn pijlen op de duizenden websites die zijn bedrijf in de lucht houdt. De situatie is snel onder controle. Maar hoe overtuig je ook je klanten en de pers daarvan? Andy neemt geen risico: hij belt Schrijf.be.
Bon Appétit

Trefzeker, duidelijk en snel.

Bon Appétit

Bedrijfsleider Caroline Verhaegen van Bon Appétit kende Schrijf.be al. Ze herinnerde zich de warme samenwerking van bij haar vorige werkgever. Haar verwachtingen? Een tekst die de klanten van haar gloednieuwe winkel doet watertanden. Missie geslaagd!
Tactics

Volbloed taalkunstenaars

Tactics

Bij de IT-knobbels van Tactics zit programmeren in het DNA. Voor glasheldere teksten over hun kunnen, zochten ze een taalvaardige rechterhand met een genetische aanleg voor copywriting. En die vonden ze bij Schrijf.be.
Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid

Technische inhoud helder verwoord

Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid

Water is een van de vier natuurelementen, en palmt een groot deel van onze aardbol in. Het is dus helemaal niet gek dat Vlaanderen een Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) heeft. Een overlegplatform dat zorgt voor een integrale aanpak van het waterbeleid en -beheer in ons landsgedeelte. Publiceert de CIW een infofolder voor de burger in de straat? Dan werkt ze daarvoor graag samen met Schrijf.be.
Securex

Teksten om blind op te vertrouwen

Securex

Complexe – vaak juridische – materie omzetten in teksten met een licht commerciële toets? In boodschappen die iedereen begrijpt? Dat besteedt Frederik Gosselé, marketingspecialist en productmanager bij de sociale dienstverlener Securex, al jaren uit: "Dankzij de copywriters van Schrijf.be slaap ik gerust."
Anne Coppens

Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!

Anne Coppens

Wat doe je als politicus om campagne te voeren voor de verkiezingen? Onder meer een website online zetten. En wanneer je niet wilt vervallen in standaardverkiezingspropaganda? Dan huur je een tekstbureau in. Zoals Schrijf.be. En dat is precies wat Anne Coppens van Open Vld deed voor de verkiezingen van het Vlaams Parlement.
BestBend

SEO door wie zelf bovenaan in Google staat

BestBend

Bent u fan van ronde ramen? Viel u voor die afgeronde aluminium voorgevel in het ontwerp van uw architect? Schitterend, maar moeilijk te verwezenlijken. Uw raamproducent of schrijnwerker schakelt dan zijn hulplijn in: een bedrijf dat metalen en kunststof profielen buigt. Een nichemarkt waarin BestBend de toon aangeeft.
Go2Impress

In één rechte pennentrek naar de finish

Go2Impress

Go2impress helpt bedrijven om een onuitwisbare indruk te maken. Met ijzersterk drukwerk – vlekkeloos en veelzijdig. Daarmee had het bedrijf het zó druk – pun intended – dat het vergat om zichzelf in de kijker te zetten. Tot zaakvoerder Bart Van Hulle de weg naar Schrijf.be vond.
VentoVita

Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen

VentoVita

Luchtdicht bouwen. Het is een efficiënte en voordelige manier waarmee nieuwe gebouwen voldoen aan de altijd maar strenger wordende energienormen. Het bewijs: Vlaanderen en Brussel haalden de E-peilnormen nog maar eens naar beneden. Toch is luchtdicht bouwen nog niet goed bekend. Daarom vond zaakvoerder Sven Van Passel de tijd rijp om VentoVita bij bouwers en bouwprofessionals bekend te maken. En daarvoor schakelde hij Schrijf.be in.
SunAssistance

SEO-experts en taaladepten in één

SunAssistance

Aaah … vakantie. Heerlijk! Vooral zónder gebroken been of gestolen portefeuille. En hebt u toch tegenslag in het buitenland? Dan beperkt u het leed met de reisverzekeringen van SunAssistance. Zaakvoerder Tom Hofman vertelt u er alles over in zijn gloednieuwe SEO-teksten.
Design Vlaanderen

Geen blindelingse eindredactie

Design Vlaanderen

Design leeft in Vlaanderen. En daarvan is het tijdschrift Kwintessens dé getuige. Sinds 1992 brengt Design Vlaanderen dit driemaandelijkse magazine uit, in samenwerking met Flanders Fashion Institute. Elk nummer wordt vormgegeven door een andere grafisch ontwerper. Maar de eindredactie? “Daarvoor hebben we onze vaste partner”, knipoogt Mies Van Roy, Kwintessens-coördinator. 
Liesbet's Reiscenter

Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!

Liesbet's Reiscenter

Lastminutevakantie, huwelijksreis of cruise? Guido Cannaerts van Liesbet’s Reiscenter helpt u naar úw droomvakantie. Maar hoe vindt u … Guido? Via internet: “Onze website moest het visitekaartje van het bedrijf worden”, vertelt Guido. “En dan zijn goed geschreven commerciële teksten noodzakelijk.” Partner in crime? Schrijf.be, natuurlijk!
Janssen

Authentiek voer voor moderne lezers

Janssen

Als farmaceutisch bedrijf communiceren met de buitenwereld? Geen gemakkelijke klus. Want het grote publiek is wel nieuwsgierig naar geneesmiddelen, maar heeft geen diploma in de chemie. Janssen, de farmatak van Johnson & Johnson, koos de gulden middenweg. En vond in Schrijf.be een compagnon de route.
water-link

Jaarverslag in aantrekkelijk jasje

water-link

Water-link publiceert traditiegetrouw een jaarverslag. Niet in een lijvige, papieren vorm. Wel op een frisse website, met teksten die Schrijf.be onder handen nam. Chris Janssens, verantwoordelijke externe communicatie en pr, blikt terug op een geslaagde samenwerking.
Foto Demeulemeester

Allemaal zotte mensen – gelukkig

Foto Demeulemeester

Foto’s zorgen voor de scherpste herinneringen. En dus kruipt Frank van Foto Demeulemeester elke dag met plezier achter zijn fototoestel. Hij legt huwelijken, zwangerschappen en communies of lentefeesten vast. En blinkt ook uit in portretfotografie: van sprekende familieportretten tot sfeervolle naaktfoto’s. Beeld? Check! Maar voor de woorden klopt hij graag aan bij Schrijf.be.
Pip's Tea

Tien voor thee én voor taal

Pip's Tea

Stef Bosmans zocht voor het nieuwe, hippe theemerk Pip’s teksten met temperament. Ja, peptalk, maar toch nét even anders. Een kolfje naar de hand van Schrijf.be. Het resultaat? Piptalk!
Geert De Hert

Ik ga met een gerust hart slapen

Geert De Hert

Paradijs met gevogelte is Geert De Herts eerste stripalbum. Hierin trekt bioloog David naar Papoea-Nieuw-Guinea en ontdekt hij er een nieuwe paradijsvogel. Een kleurrijk en komisch verhaal, mét een missie: mensen ervan overtuigen dat we het regenwoud moeten beschermen. Maar een boodschap met taalfouten schiet zelden raak. Dus speelt Geert op zeker: met een mailtje naar Schrijf.be.
TradeFairs.be

Uitstekende partner voor elke taalklus

TradeFairs.be

Een godsgeschenk: dat is TradeFairs.be voor de bezoeker van internationale handelsbeurzen. Hotels, vluchten, tickets: u steekt er zélf uw tijd niet in. Want TradeFairs.be regelt het allemaal. En u bent de volgende dag alweer in België aan het werk. Het brein achter TradeFairs.be? Robert Maurits, Nederlander in Vlaanderen. Die graag eens zijn mailings onder een Belgische loep legt. Bij Schrijf.be!
Finca De La Corrone

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen

Finca De La Corrone

Bart Gobbens wil zijn cava Finca De La Corrone lanceren op de Belgische markt. De eerste stap? Een webtekst. Via Google belandt hij bij Schrijf.be. "Hun website gaf een heel goede eerste indruk. Er stond veel informatie op, doorspekt met talloze voorbeelden. Bovendien was alles héél goed geschreven. En dat was precies wat ik zocht: steengoede teksten", zegt Bart Gobbens.
Odyssee Mobile

Oprechte en zoekmachinevriendelijke teksten

Odyssee Mobile

Over buitendienstautomatisatie moet je duidelijke taal spreken. Dat weet Charles Convent, de CEO van Odyssee Mobile, als geen ander. Hij kon dan ook perfect zeggen wat hij verwachtte van zijn nieuwe Engelse webteksten.
Kluwer Opleidingen

We klimmen een onlinetrap hoger

Kluwer Opleidingen

Kluwer Opleidingen en Schrijf.be zijn al lang geen onbekenden meer voor elkaar. Communications advisor Geert Goovaerts vertelt: “We laten Schrijf.be geregeld los op onze folders, mailings en webteksten om onze gedegen opleidingen aantrekkelijk voor te stellen.” En nu besliste Kluwer Opleidingen om ook een onlinetrap hoger te klimmen, met ‘search engine optimization’ (SEO) . Waar klopten ze aan voor hun teksten? Bij hun ouwe trouwe partner Schrijf.be!
Seculux

Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal

Seculux

Georgena Sampat is marketing- en communicatieverantwoordelijke bij automatiseringsspecialist Seculux in Lanklaar. Voor het schrijf- en herschrijfwerk rekent ze op Schrijf.be.
Moonfox

Een constant, hoog niveau

Moonfox

Dertig jaar lang maakte AB Screen naam als producent van POS-displays en verpakkingen. Terwijl het zijn bedrijfsprocessen onafgebroken professionaliseerde. Maar de bedrijfsnaam? Die ‘wrong’ meer en meer. Klanten vergisten zich bij de uitspraak of de schrijfwijze. En vooral: de naam straalde het creatieve van het bedrijfs-DNA niet uit. Daarom koos AB Screen voor een frisse, nieuwe naam: Moonfox. En Schrijf.be mocht die naamsverandering mee bekendmaken!
Securex

Schrijf.be bulkt van het schrijftalent

Securex

Voor zijn communicatie doet Securex regelmatig een beroep op Schrijf.be. Want de hr-specialist heeft een neus voor talent. Oók voor schrijftalent.
Roestvrij Taal

We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten

Roestvrij Taal

Roestvrij Taal schrijft, herschrijft en corrigeert teksten. Zoals Schrijf.be, maar dan 100 kilometer noordelijker: in Uden, Nederland. Het bedrijf heeft dus vooral Nederlandse klanten, maar die gluren al eens over de grens. Dus ging Roestvrij Taal op zoek naar een partner voor ‘vervlaamsing’. En die vond het: in Mechelen!
Stad Gent

De betrouwbare partner die we zochten

Stad Gent

Gent is met 67.000 studenten de grootste studentenstad in Vlaanderen. Dat is een enorm publiek voor de brochure over studentenhuisvesting van Stad Gent. Logisch dus dat die moest lezen als een trein.
Outline Graphics

Professioneel, betrouwbaar en efficiënt

Outline Graphics

Outline Graphics is een team van grafische vormgevers bij de grafische groep Daneels uit Beerse. Om hun website te vernieuwen, mankeert het dus niet aan experts in vormgeving! Maar wie schrijft de webteksten?
Portakabin

Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline

Portakabin

Bent u op zoek naar extra ruimte voor een kantoor, een klaslokaal of wat dan ook? Dan moet u bij Portakabin zijn. Deze pionier in mobiele huisvesting lost in geen tijd uw huisvestingsprobleem op met modulaire of verplaatsbare gebouwen. Bent u op zoek naar een copywriter die én uw website herschrijft én uw teksten hertaalt binnen een strakke timing? Dan moet u bij Schrijf.be zijn. Uit liefst twintig copywriters pikt dit tekstbureau de beste schrijver voor úw project.
Century21

Jullie advies kwam heel goed van pas!

Century21

“Baksteen in Belg zijn maag wordt kleiner”, koppen de kranten. Geen probleem voor CENTURY 21. Huizen kopen, verkopen, huren of verhuren blijft big business. Zo big dat de vastgoedorganisatie toe was aan een nieuwe website.
Hebbes.be

De SEO-teksten van Schrijf.be? Die moet je hebben!

Hebbes.be

Speurt u op internet naar een appartement dat te huur staat? Een villa die te koop is? Of bedrijfsvastgoed? Dan is de kans groot dat u terechtkomt op HEBBES.be, dé zoekertjessite van België. Want de teksten ervan werden geoptimaliseerd voor SEO door Schrijf.be.
CGK Chemical Process & Storage Solutions

Elke tekst is een schot in de roos

CGK Chemical Process & Storage Solutions

CGK Chemical Process & Storage Solutions helpt bedrijven om veilig met chemicaliën te werken. Zowel met standaard- als met op maat gemaakte producten. Marketingverantwoordelijke Michael Djalti vroeg ons een technische brochure te herschrijven. Zijn doel? Een vlotte tekst die voor iedereen leesbaar is. De missie? Die slaagde. Want ondertussen vonden ook andere opdrachten hun weg naar Schrijf.be.
Jolux Webdesign

Zij geven onze klanten perfecte webteksten!

Jolux Webdesign

Jolux Webdesign ontwerpt en ontwikkelt eenvoudige, moderne en interactieve websites. Via responsive webdesign krijgt u één webstek die zich automatisch aan het scherm van elke pc, laptop, tablet of smartphone aanpast. En omdat de zaakvoerder hoge eisen stelt, kwam hij bij Schrijf.be terecht als partner voor zijn webteksten.
IPV

Timing altijd stipt gerespecteerd

IPV

IPV staat voor ‘Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid’. Een hele mondvol. Met andere woorden: hét Belgische opleidingscentrum van en voor voedingsbedrijven. Zijn doel? De voedingsindustrie stimuleren met vorming en begeleiding. Het gevolg? Vaak technische teksten, die toch voor een groot publiek verstaanbaar moeten zijn. En de oplossing? Schrijf.be!
GIM

Dit is nu eens leuk samenwerken!

GIM

"We doen nu al meer dan vijf jaar een beroep op Schrijf.be."
Genium Group

Uitstekend! En die score geef ik zelden

Genium Group

"Onze klanten zien onze nieuwsbrieven graag verschijnen", zegt Philippe Vandermeer, partner bij Genium Group. "Maar onze e-mailing van juli 2013 mocht best wat meer swingen." Dus nam Philippe contact op met Schrijf.be. Waarna een Schrijfbe'er zich op de tekst smeet en Philippe charmeerde: "Vlot, wervend en to the point!"
GeckJo Graphic Design

Mijn perfecte match

GeckJo Graphic Design

GeckJo Graphic Design? Dat is het grafische bureau dat Joke Velghe uit de grond stampte. Met beelden kan ze als geen ander overweg. Maar woorden liggen haar iets minder. Daarom geeft ze haar nieuwsbrief in handen van Schrijf.be.
G2i

De journalisten happen toe!

G2i

Waarom G2i bij Schrijf.be aanklopte? Om een dijk van een persbericht te krijgen. Want het had belangrijk nieuws te melden.
Het FVV

Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan

Het FVV

"Het Forum van Vlaamse Vrouwen was dringend aan een frisse folder en een nieuwe lay-out voor de website toe. Het uitgelezen moment om ook onze teksten aan te pakken", vertelt Leen, educatief medewerkster bij het FVV. "Via via kwamen we bij Schrijf.be terecht."
Fosfor

De 'vloek der kennis' omzeild

Fosfor

Beter een goede buur, dan een verre vriend: een spreekwoord dat u Tom Suykerbuyk van ontwerpbureau Fosfor niet moet leren kennen. Een tijdlang was hij de overbuur van Schrijf.be. En dus hield hij dit tekstbureau graag te vriend. Door het bedrijfsteksten te laten schrijven, bijvoorbeeld.
Computer Solutions

Overtuigende mailing tegen scherpe prijs

Computer Solutions

Schrijf.be is van alle markten thuis. Websites, direct mail, baselines, hertalingen, ... Voor elke opdracht heeft het de gepaste copywriter in huis. En over elke sector schrijft het met kennis van zaken. Juist die verscheidenheid is onze sterkte. Dat weet ook Caroline Demeire.  
Xtra Muros

Inlevingsvermogen verdient respect

Xtra Muros

"Schrijf.be voelt als geen ander de onderliggende boodschap aan en vervat vaak ontastbare meerwaarden in krachtige en inspirerende teksten." Chris Vissers, Marketing Consultant bij Extra Muros, getuigt.
Eye Five

Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap

Eye Five

"Schrijf.be versterkte mijn boodschap. Ze werd toegankelijk, aantrekkelijk … én persoonlijk."
Combo

Onze uitnodiging was een groot succes

Combo

"Ik ben heel tevreden. Onze uitnodiging was een groot succes: de inschrijvingen liepen vlot binnen – zelfs al vóór we de opvolgmail verstuurden."  
Finalia

Nooit een letterlijke vertaling!

Finalia

"Schrijf.be vertaalt niet alleen, maar voert meteen ook een copywriting uit. Het resultaat? Een aangename en boeiende tekst. Mijn lezers zijn er rotsvast van overtuigd dat de tekst origineel in hun taal werd geschreven."
Eventplanner

Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in

Eventplanner

Een mailtje ... "Beste, momenteel gebruiken wij verschillende mailings en follow-upmails. Deze kunnen echter doeltreffender en de respons kan hoger. Wij zijn dus op zoek naar een copywriter met ervaring in verkoopbrieven (niet iemand die dat er even 'bijneemt', maar er eigenlijk weinig ervaring mee heeft). Iemand die bereid is samen met ons te brainstormen en wervende teksten uitwerkt. Mogelijk kunt u ons hierbij helpen?"
EuroGifts

Snel, accuraat, betaalbaar

EuroGifts

Een nieuwe stijl introduceren: het is altijd een delicate opdracht. Zo ook bij EuroGifts, dat na jarenlang ‘lichtjes aanpassen’ zijn mailingbrieven grondig wilde vernieuwen. Toch verliep de copywriting heel vlot.
Elexys

Dit tekstbureau is een echte verademing

Elexys

Het effect van professionele webteksten op het bedrijfsimago? Mia Pappijn van Westlease long term car renting is er zich van bewust. Daarom klopte ze aan bij Schrijf.be voor een eindredacteur van de bovenste plank. Die redigeerde de webteksten voor Elexys, een nieuwe elektriciteitsleverancier en zustermaatschappij van Westlease.
Electrabel

Teksten onder stroom

Electrabel

Dagelijks voorziet Electrabel heel wat bedrijven van energie. Ook Schrijf.be. Dankzij de stroomleverancier draaien onze computers op volle toeren. Handig, want daarop produceren wij ... Electrabel-teksten.
ElaN

Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!

ElaN

"Wij blijven gecharmeerd door de vlotte leesbaarheid van jullie teksten. Bovendien raken ze altijd de juiste snaar en zetten ze aan tot actie. 'Keep it up', zou ik zeggen!"
Welvertaald

De tekst past bij mij

Welvertaald

Ruud Sanders is een Nederlander met een jarenlange carrière in Duitsland. Vandaag is hij vertaler Duits – Nederlands. En om die activiteit op het web te verkopen, zocht hij Schrijf.be op. Het resultaat van die samenwerking? Dat vindt u op welvertaald.nl.
Water-dicht

Mijn geheime wapen om te scoren in Google

Water-dicht

Op nummer één staan in Google voor zoektermen als 'kelderdichting', 'vochtige muren', 'vochtproblemen', ... dat is het doel van Frederik De Buck, zaakvoerder bij Water-dicht.
Comadvies

De teksten zijn er boenk op

Comadvies

"Dit is wat ik noem: 'er boenk op’. Very well done! Ik vind me helemaal in deze tekst. Bedankt voor de meer dan prettige samenwerking. Op naar de volgende!"
Q-People

Professioneel, prettig, dynamisch

Q-People

"Wat wij willen? Vlot leesbare, zakelijke webteksten voor onze doelgroep. Met prikkelende alineatitels." Een duidelijke briefing van Rogier Otten, stafcoördinator bij Q-People.
Cocosoft

Het hart van onze website

Cocosoft

Wil je als Nederlandse winkelier automatiseren? Dan doe je een beroep op Cocosoft. De leverancier van kassasystemen besloot om zijn klanten een handje te helpen. Door hen op het goede financiële spoor te zetten ... en te houden. De vernieuwde website plaatste die nieuwe diensten in de spotlights.
Viva Traducciones

Zó anders dan wat je elders leest!

Viva Traducciones

Viva Traducciones is een vertaalbureau in Marbella. Zaakvoerder Els Myngheer ruilde de Belgische regen voor de Spaanse zon. En coördineert van daaruit vertaalopdrachten voor klanten in heel Europa. Een briefing ter plaatse zat er dus niet in, maar een succes werd onze samenwerking wél …
ChronoMed

Snel, deskundig en accuraat

ChronoMed

"Onze nieuwsbrieven bevatten redelijk gespecialiseerde onderwerpen. Het leek me moeilijk om daarover een toegankelijke tekst te schrijven. Zéker als je niet uit het vakgebied komt. Toch slaagde Schrijf.be daarin."
Casa de la Mar

¡Fantástico!

Casa de la Mar

Casa de la Mar verhuurt plekjes onder de Spaanse zon. Luxueuze villa’s en stijlvolle appartementen aan de Costa Blanca. Maar de cocktail om het geheel af te maken? Daarvoor zocht het de ingrediënten bij Schrijf.be.
C1000

Empathie, ambacht en succes

C1000

"U maakte van mijn manuscript een vlot leesbaar en begrijpelijk boek – zonder aan de inhoud en de boodschap van mijn verhaal te raken. Uw tekstvoorstel bewijst voor mij eens te meer dat schrijven een vak is. En dat u uw vak ABSOLUUT verstaat."
Van Pellicom

Drie paar handen leveren vakwerk

Van Pellicom

"Vakwerk? Dat vraagt om materiaal van topkwaliteit", stelt Luc Paredis van Van Pellicom. Daarom stampte hij zusterbedrijf Racom uit de grond. Daar kopen schrijnwerkers hun kwaliteitsvolle pvc-ramen en -deuren rechtstreeks in de fabriek.
Van Hessen

De ideale partner die zekerheid geeft

Van Hessen

De natuurlijke habitat van Van Hessen? De horecasector. Van een kassa met touchscreen tot geïntegreerde softwaresystemen voor internationale hotelketens: Van Hessen heeft het allemaal al in huis. Daarom besluit de directie om hoog in te zetten op een nieuwe website. En rijst de vraag: "Wie is er in staat om ons complexe aanbod helder te verwoorden voor zoveel verschillende doelgroepen?"
Van Calster

Onze nieuwe website straalt!

Van Calster

"We groeien snel en onze communicatie moet mee. En dus was onze website dringend aan herziening toe. Grafisch, maar ook inhoudelijk. Schrijf.be schreef precies neer wat onze klanten moeten weten."
Tyneso

Precies wat we in gedachten hadden

Tyneso

Een eenvoudige vraag voor Schrijf.be van Steven Tytgat, zaakvoerder van ICT-leverancier Tyneso. Of we binnen de week de tekst voor een publireportage konden aanleveren? Ja, dat konden we. En deden we.
Business Performance 2 Academy

Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters

Business Performance 2 Academy

Communicatieve duizendpoot Frank De Lannoit is verkoopscoach bij BP2A voor bedrijven: "Ik leg mijn ideeën mondeling prima uit. Maar iemand moet ze ook helder neerschrijven. Een visie op papier zetten. Het is een vak apart. Waarvoor niet iedereen in de wieg gelegd is. Dus nam ik contact op met Schrijf.be. Voor frisse webteksten die informeren én overtuigen."
Bravoure Look&Feel

Er kon niets beter aan de samenwerking

Bravoure Look&Feel

Geert De Meyer van het grafisch agentschap Bravoure Look&Feel ging online op zoek naar een copywriter. Google leidde hem naar Schrijf.be. Hij besloot de samenwerking te wagen. En kreeg er geen spijt van.
BOSS paints

Er waait een nieuwe wind door onze magazines

BOSS paints

BOSS paints, dé Belgische verfspecialist, voert een ultraprofessioneel marketingbeleid. Elke doelgroep ontvangt zijn eigen communicatiekanaal – mét pasklare topics. Rest alleen nog de juiste stem voor elke doelgroep, zodat de teksten de juiste snaar raken.
Twizzi

De webtekst lokt zoekrobotten

Twizzi

Doet de bvba Userpoint niet meteen een belletje rinkelen? Dan doet twizzi.be dat misschien wel – zéker als u ooit al een vakman voor een klus zocht. Want op deze handige website vinden klusjes en klussers elkaar. En dat wilde Userpoint extra promoten bij het grote publiek … én Google.
Trivion

Die mannen weten wat ze doen!

Trivion

Mailing of folder? Jürgen Vogels wist het niet goed. Uiteindelijk schreven we een mailing én een folder. Tot zijn grote tevredenheid.
Tilborghs Image

Efficiënte doe-mailing met schwung

Tilborghs Image

"De mailing deed wat ik voor ogen had: hij zette de lezer aan tot actie."
Great Big Stuff

Schrijf.be? Dat is super service!

Great Big Stuff

De webshop Great Big Stuff komt overwaaien uit Amerika. Daar is de winkel met reuzegrote producten al tien jaar een begrip. Jan Bogaerts en Pieter Vermeiren lanceerden in 2012 de Europese afdeling. En daarbij hoorde een persbericht.
Happy People

Samenwerking als een geoliede machine

Happy People

"De nieuwe site van Happy People heeft ons geen windeieren gelegd, maar manden vol nieuwe aanvragen!"
HEGO Lommel

Doorzettingsvermogen en creatieve input

HEGO Lommel

"De Schrijf.be-werkwijze? Doortastend. Onze copywriter ging door tot we het gevoel kregen: Wow! Dit is het."
Zorgveiling

Zij doen de goede dingen, en de dingen goed

Zorgveiling

"Na alle ervaringen met zogenaamde communicatiebureaus, is Schrijf.be een verademing om mee te werken. No nonsense. Afspraak is afspraak.  Ruim binnen de tijd klaar."
Zambezi

Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!

Zambezi

Stefan Van Marcke van Zambezi klopte bij Schrijf.be aan met een strakke deadline. Hij had een persbericht nodig over Cablox – in het Nederlands, Frans, Engels én Duits. Maandagavond plaatste hij zijn bestelling. En nog dezelfde week had hij zijn vier persberichten, kant-en-klaar.
Xios

Professionalisme is indrukwekkend

Xios

"Ik was niet alleen verrast over de nieuwe mogelijkheden die Schrijf.be suggereerde, maar ook door hun loepzuivere manier van factureren."
White Rabbit

De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling

White Rabbit

Het was even zoeken naar de juiste toon voor deze opdracht. White Rabbit is dan ook niet gemakkelijk in woorden te vatten. De vlag? Evenementenbureau. De lading? Organisatoren, creatieve duizendpoten, no-nonsensewerkpaarden. Met professionele sérieux en hier en daar een vijs los. Maar ook met een missie en waarden als stuwende krachten.
Testnet

De kwaliteit waarop ik had gehoopt

Testnet

"Perfect geoliede machine met coördinator achter de knoppen."
t-groep

Tot zeven keer meer respons

t-groep

t-groep is in België vooral bekend via t-interim en Ascento. De websites van die hr-dienstverleners waren aan een opfrisbeurt toe. Marketing- en communicatiemanager Sven Hubin: "We wilden onze achterstand op dat vlak meteen ombuigen in een voorsprong. Dus kozen we voor volledig nieuwe sites. Én voor een samenwerking met Schrijf.be."
Swingers Funclub

Echt anders dan wij altijd deden

Swingers Funclub

Ingrid Bijl van Swingers Funclub (nu: Swingers Tantra Club) zocht hulp bij het schrijven van een prikkelende e-nieuwsbrief: "Wij hebben een datingsite voor stellen, en sturen regelmatig een nieuwsbrief aan de leden." 
StylenCo

Onze productvoordelen spatten van het scherm

StylenCo

"Een moderne distributie runnen via een professionele webshop? Arbeidsintensief! Daarom nam ik een specialist in de arm voor onze productomschrijvingen. Geen overbodige luxe."
Bonanza

Mijn copywriter had meteen de Bonanza-vibe beet

Bonanza

New kid on the block Bonanza doet aan branding. Voor allerlei merken toveren ze een identiteit, imago en campagne tevoorschijn: een full service. En dat verwacht zaakvoerder Ilse De Vis ook van haar professionele partners!
Style at Home

Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!

Style at Home

Style at Home richt modelwoningen in, met échte kasten en tafels of ... kartonnen meubelen. Het resultaat? Huizen en appartementen vliegen de deur uit, voor 8 tot 25% meer dan de geschatte waarde. Want de potentiële kopers komen niet binnen in een kille ruimte, maar in een thuis. "En dat begrijpt Schrijf.be uitstekend", vertelt Manou Rottiers, bedrijfsleidster van Style at Home.
Boekhoudkantoor D'haese

Verkoopbrief was schot in de roos

Boekhoudkantoor D'haese

"De brief was werkelijk een schot in de roos! Ik kon in één jaar een omzet realiseren waarvan ik alleen maar kon dromen."
StuvEx

Schrijf.be is een meedenker

StuvEx

Een stofexplosie in een silo? Maak u dan maar snel uit de voeten. Of hoop dat StuvEx de silo heeft beveiligd. Want dat ontwerpt, implementeert en onderhoudt beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie. StuvEx' teksten bulkten van het technische jargon en wetenschappelijke termen. Tot ... Schrijf.be zich ermee bemoeide.
Bisnode

Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud

Bisnode

Bisnode is dé Belgische expert in datagebaseerde marketing. Het beschikt over de grootste databanken van het land, zowel privé als professioneel. En zet die in om marketing- en andere bedrijfsprocessen van zijn klanten te optimaliseren. Een hele boterham. Dus schakelde Bisnode Schrijf.be in om zijn verhaal helder te brengen op internet. Voor mens … én (zoek)machine.
Biovita

Veel standbezoekers door uitnodigende tekst

Biovita

"Le Biovita Nouveau est arrivé! Want Biovita biedt niet alleen een uitgebreid productengamma, maar het kiest voortaan ook voor een nieuwe communicatiestijl. Mét Schrijf.be!"
Stad Mechelen

Wegbereiders van de betere zin

Stad Mechelen

Toen er een offerteaanvraag van de Stad Mechelen binnenkwam, sloeg het hart van de Mechelse copywriters een tel over. Als fanatieke Maneblussers moesten en zouden ze dit project binnenhalen. En dat lukte: ze mochten een brochure herschrijven over al het moois dat tijdens de feestdagen in hun stad te beleven was.
Smallcaps.us

Hun werkwijze is absoluut top

Smallcaps.us

"De website van Schrijf.be overtuigde me meteen. Ik ben tuk op jullie werkwijze, en wil in de toekomst zeker nog met jullie samenwerken."
Skinn

Heb ik teksten nodig? Dan bel ik metéén naar Schrijf.be.

Skinn

Toen het grafische bureau Skinn aan een herprofilering toe was, nam het contact op met Schrijf.be. Dat schreef de teksten van hun troevenblad en website – snel, overtuigend en raak. Het begin van een jarenlange samenwerking. Hebben zijn klanten – naast grafisch ontwerp – ook teksten nodig die doen doen? Dan verwijst Skinn hen graag naar Schrijf.be door. 
Best Western Premier Keizershof Hotel

Vlotte maar doordachte werkwijze

Best Western Premier Keizershof Hotel

"Ik wist exact wat ik wilde: commerciële, vlotte webteksten die Google prikkelen met de juiste SEO-woorden – zonder oubollige uitdrukkingen. Een kolfje naar de hand van Schrijf.be."
Thomas Cook

Meesters in hun vak

Thomas Cook

De Belg is een echte vakantieganger. Crisis of niet? Hij reserveert steevast zijn tripje naar de zon of de sneeuw. Niet zelden bij klinkende namen zoals Thomas Cook en Neckermann.
Beatrunning

Niemand nog een excuus voor slechte teksten

Beatrunning

"Alles ging ongelofelijk snel: twee, drie dagen voor de eerste voorstellen, en de dag zelf mijn correcties. Na die eerste mailingcampagne stond mijn besluit vast: Schrijf.be wordt mijn vaste schrijfpartner."
Rob Elbers

Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed

Rob Elbers

Schrijf.be is voor Rob Elbers Reclame & Communicatie geen onbekende: "Ik ben al jaren fan van jullie nieuwsbrieven met zinnige copywritingtips." Dus twijfelde hij niet toen een van zijn klanten hem vroeg om zijn website een Vlaams accentje te geven.
Bart Heirweg

Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten

Bart Heirweg

Bart Heirweg is een internationaal gelauwerde natuur- en landschapsfotograaf. Zijn werk is zijn passie. Hij geeft lezingen en presentaties, en organiseert workshops en buitenlandse fotografiereizen. Maar zijn website kon beter: voor Google én voor zijn klanten.
Robrechts en Thienpont

Copywriter met oog voor onze eigenheid

Robrechts en Thienpont

Wat overhaalde Paul Robrechts om met Schrijf.be in zee te gaan? Een workshop, georganiseerd door KMO-IT over gebruiksvriendelijke websites! Met als gastdocent Wim Van Rompuy, zaakvoerder van Schrijf.be. Hij overtuigde Robrechts hoe belangrijk schermvriendelijke teksten zijn voor een doeltreffende website.
Resiterra

De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen

Resiterra

Met zijn drie grote stadsvernieuwingsprojecten in Leuven mikt Resiterra op een heel brede doelgroep. Want de ontwikkelaar wil in de nieuwe woonwijken een boeiende sociale mix creëren. De teksten op de website moeten dan ook iedereen aanspreken. Daarom kiest directeur Erik van Hoof voor Schrijf.be.
Reizen Lauwers

Onze mailing zit er boenk op!

Reizen Lauwers

Duizenden Vlamingen trekken op vakantie met Reizen Lauwers, Belgisch marktleider in begeleide autocarvakanties. Toch blijft dat ook zijn grenzen verleggen.
RCO Productions

Uitmuntende tekst in recordtempo

RCO Productions

Het Nederlandse RCO Productions biedt ouders gemoedsrust. De DesiroTM Digitale Babymonitor houdt hun zuigeling altijd in het oog, ook als die in een andere kamer slaapt. RCO schakelde Schrijf.be in voor een vlotte en overtuigende webtekst over dit uitzonderlijke bewakingsysteem.
Racelandkart

Onvoorstelbaar knap werk

Racelandkart

Racelandkart promoten als een alternatieve locatie voor een uitdagend en spannend dagje of avondje uit. Die opdracht had zaakvoerder Tom Stokmans in petto voor Schrijf.be.
Bakkerij Carl

Snelheid, vriendelijkheid en opvolging

Bakkerij Carl

Bakkerij Carl is allesbehalve een gewone bakkerij. Al bijna twintig jaar trekken Carl en zijn team resoluut de kaart van de vernieuwing. Hun materiaal is hypermodern, hun brood kraakvers.
Publi Center

Hun teksten zijn bondig en fris van toon

Publi Center

In de marketingwereld verval je al vlug in clichés. Maar niet bij de teksten van Schrijf.be: subtiele tussentiteltjes bijvoorbeeld, zorgen voor de juiste sfeer.
Avercon

Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal

Avercon

De specialiteit van Avercon Packaging Solutions? De gepaste verpakkingsmachine voor elk product. Al drie decennia volgt de machinebouwer alle inpakinnovaties op de voet. En uitpakken met die expertise? Dat doet Avercon met de teksten van Schrijf.be.
PrintConcept.nl

Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!

PrintConcept.nl

Folders, posters of kalenders laten drukken: dat gaat vandaag vanuit je luie zetel. En wel door te surfen naar PrintConcept.nl, Nederlandse broer van PrintConcept.be. Nu, een onlinedrukkerij staat of valt met haar website. Marketing assistant Lore Van de Meutter nam het zekere voor het onzekere. En klopte aan bij Schrijf.be voor haar webteksten.
ATX

De juiste stem voor elke doelgroep

ATX

Softwarebedrijf ATX had een speciaal verzoek: in één dag een volledige brochure herschrijven. Schrijf.be nam de uitdaging aan, en minder dan 24 uur later had deze tevreden klant zijn teksten.
Pixelpepper

Tekst even belangrijk als vorm

Pixelpepper

Een grafische vormgever? Die kijkt in de eerste plaats naar de verpakking – beroepsmisvorming heet dat. Maar Nathalie Helderweirt van Pixelpepper houdt niet van 'mooi zonder inhoud'. Zij streeft naar veelzeggende ontwerpen, die een onvergetelijke indruk nalaten. En wijst op het belang van een aantrekkelijke tekst, die haar creatie versterkt.
Piet Mares

Ze wisten meteen wat ik wilde

Piet Mares

Piet Mares Corporate Real Estate Photography? Het is dé fotograaf die industriële gebouwen, kantoorcomplexen, hotels en grote residenties schitterend in beeld brengt.
Philocon

Wil je echt goede teksten? Dan moet je hier zijn.

Philocon

Als filosofisch consulent en Socratisch coach doet Hein Hoek managers en teams nadenken en redeneerfouten ontdekken. Met zijn Socratische gespreksmethode komen ze zelf tot heldere inzichten, gaan ze doelgericht denken en vinden ze hun eigen oplossingen. Helderheid is een sleutelwoord voor Hein Hoek van Philocon. En die vindt hij ook in de teksten en aanpak van Schrijf.be.
PascoGifts

Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!

PascoGifts

Ronny De Smedt, zaakvoerder bij PascoGifts Relatiegeschenken moest geen twee keer nadenken toen hij een Franse en een Engelse versie van zijn webteksten zocht. Want lang geleden liet hij die teksten schrijven door … Schrijf.be.
Partners in Finance

Al onze troeven op één blad

Partners in Finance

"Wedden dat ik jullie bedrijf op één pagina kan samenvatten?" Deze weddenschap lokte de echtgenoot van een van onze copywriters naar Schrijf.be. Want één blad met daarop alle troeven van de bank- én de verzekeringspoot van Partners in Finance? Dat wilde hij eerst zien … en dan pas geloven.
Panach

Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.

Panach

Less is More. Het lijkt een eenvoudige schrijfregel, en dat is het ook. Toch als je je in de plaats van de lezer stelt. En focust op wat voor hém belangrijk is.
Otekst

Expert in vervlaamsen

Otekst

Ook in Nederland bouwde Schrijf.be een reputatie uit. Een klant van Otekst vroeg om zijn website te vervlaamsen. Zaakvoerder Paul Stekelenburg stak zijn licht op bij Tekstnet, de Nederlandse beroepsvereniging van tekstschrijvers. Een van zijn collega-copywriters beval hem Schrijf.be aan.
Ongenae

De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.

Ongenae

Het begon met een brochure. En eindigde met een hartverwarmende speech. Tussendoor schreven we nog de webteksten voor www.ongenae.eu, en een voorstellingsfolder naar aanleiding van het vijfenzeventigjarige bestaan van het familiebedrijf.
Onderwijs Vlaanderen

Gelezen en prachtig bevonden

Onderwijs Vlaanderen

Voor Onderwijs Vlaanderen pende Schrijf.be een brochure bij elkaar over werkplekleren: competenties aanleren en toepassen in een werksituatie die tegelijkertijd een leersituatie is. Daarvoor trok onze copywriter heel Vlaanderen door, langs scholen secundair onderwijs, centra voor volwassenenonderwijs en hogescholen.
Ondernemer Zoekt Vrouw

Georganiseerd, persoonlijk, helder

Ondernemer Zoekt Vrouw

"Rust is het kernwoord in de samenwerking met Schrijf.be. Je merkt meteen dat je met professionals te doen hebt. Goed georganiseerd, persoonlijk, helder."
O'Woman

Onze baseline ligt lekker

O'Woman

O’Woman bekijkt fitness anders. Met kleine, gezellige studio’s, waar vrouwen in alle rust aan hun conditie en gewicht werken. Want gezond sporten heeft volgens O’Woman niets te maken met crashdiëten of ellenlange fitnesssessies. En dát moest duidelijk naar voren komen in hun nieuwe baseline.
O'Sérieux

Dynamische taalprofessionals

O'Sérieux

"Ik was onder de indruk van de nieuwsbrief én de website van Schrijf.be: die lazen vlot en dynamisch – net de stijl die ik zocht voor mijn klanten. Dus ik belde en trof er een copywriter die ik ken van vroeger. Sindsdien werken we goed en prettig samen."
Niko

Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn

Niko

"Schrijf.be is veel professioneler dan sommige andere bureaus, en ook nog eens flexibel. En je krijgt altijd de copywriter die bij je past. Wat kun je nog meer wensen?"
Mind Tuning

Superlatieven schieten tekort

Mind Tuning

Pieter Frijters van Mind Tuning steekt zijn enthousiasme over de teksten van Schrijf.be niet onder stoelen of banken: "Wat zal ik zeggen: super, fantastisch, geweldig knap, helemaal te gek? Jullie schrijfstijl spreekt me bijzonder aan."
Mijn Bescherming

De communicatie blééf gewoon lopen

Mijn Bescherming

Weet u nog waarover uw thesis ging? Dirk Bakker wel: hij scoorde hoge ogen met zijn eindwerk over streaming video. Een onderwerp dat hem bleef boeien. En waarvan hij uiteindelijk zijn beroep maakte. Dirk is ondertussen de drijvende kracht achter MijnBescherming, een firma die camerabewaking tot een kunst verheft.
Microfix

Weinig geblaat en veel wol

Microfix

"Wat ik op prijs stel bij Schrijf.be? De creativiteit en eenvoud, zeker als nuchtere Nederlander." Wim van Leenen van Microfix zocht en vond een inventief tekstbureau.
manroland

Opvangnet geeft gemoedsrust

manroland

De beste reclame? Mond-tot-mondreclame! Of de geschreven versie daarvan: de testimonial. En dat weet Christian Cerfontaine, Marketing Director bij manroland Benelux, als geen ander.
Leren Traden

Ik de cijfers, zij de letters

Leren Traden

Wilt u graag lucratief beleggen op de beurs? Dan zet Leren Traden u op weg. Een boek dat auteur Steven Anthonis promoot op zijn website. Hoe? Met overtuigende teksten die hij liet opfrissen door Schrijf.be!
Kumpen

Copywriting dúúr? Absoluut niet!

Kumpen

"Als je rekent hoeveel tijd je verspilt om zelf een degelijke tekst op papier bijeen te zwoegen – wat dan toch niet lukt? Dan is Schrijf.be helemaal niet duur."
Krediet Service

Ik blijf terugkomen voor de originaliteit

Krediet Service

"Schrijf.be is de beste partner om mijn brieven, e-mailings en sms’jes te schrijven. Mijn copywriter komt altijd origineel uit de hoek, en haar teksten zijn bijzonder creatief. Zo vult ze mij perfect aan."
Karel De Grote-Hogeschool

Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden

Karel De Grote-Hogeschool

De Karel de Grote-Hogeschool is een van de grootste hogescholen van Vlaanderen. Ze stoomt elk jaar meer dan tienduizend studenten klaar voor de arbeidsmarkt. Wat Schrijf.be voor haar onder handen nam? Het hogeschool- en examenreglement. Want daarin liepen meer en meer studenten verloren. Tijd voor een total make-over, dus.
Ecotrust

Heel herkenbaar voor onze klanten

Ecotrust

"Wil je een mailing die écht goed geschreven is? Dan moet je bij Schrijf.be zijn." Die boodschap kreeg Anja Roman, zaakvoerder van Ecotrust.
EBP Consulting

In één woord? Kwaliteit!

EBP Consulting

De Schrijf.be-eindredacteur corrigeert de teksten van de mailingcampagnes, brochures en andere communicatiedragers van EBP Consulting cbva uit Jette.
Dr. Sticker

Webteksten die kleven

Dr. Sticker

Zoekt u een spandoek, stickers of belettering? Dan is drsticker.nl dé website die u nodig hebt. Bestel online en u krijgt alles snel en netjes thuis geleverd. En nu ook in Vlaanderen, want Schrijf.be nam de webteksten voor de Vlaamse zustersite onder handen: www.drsticker.be.
DMI Vastgoed

De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan

DMI Vastgoed

Een wervende verkoopbrochure maken voor een vastgoedproject. Het klinkt niet meteen als een mission impossible. Maar wat als de copywriter voor een wel héél divers lezerspubliek moet schrijven?
Desmyttere Marketingadvies

Engels, met andere woorden

Desmyttere Marketingadvies

"Raak ik wel de juiste snaar in de communicatie met mijn klanten? Zit mijn aanpak snor? Het is de nachtmerrie van iedere marketeer. Of beter: de droom die we bij Desmyttere Marketingadvies realiseren. En we voegen de daad bij het woord in onze eigen marketingtips - in blog- én in boekvorm. Heldere taal en eenvoudige casestudies: daarmee scoren ze." Aan het woord is Peter Desmyttere, bedrijfsleider.
DELA

Flexibel, grondig en eerlijk

DELA

DELA is dé specialist in het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. Al 75 jaar helpt de coöperatieve nabestaanden bij de financiële en praktische kant van een overlijden. En dat zowel voor, tijdens, als na de uitvaart.
Cypres

Snelheid én kwaliteit als troeven

Cypres

"Snelheid betekent bij onze Schrijf.be-copywriter nooit dat ze slecht werk aflevert. Het ergste wat mij kan overkomen? Dat ze een week met vakantie is."  ;-)
Consonant-plus

Uitpakken met knappe foldertekst

Consonant-plus

Wie bouwt, verwacht van zijn architect een transparant administratiedossier. Met een correcte kostenraming. Een tijdrovende klus die hij voortaan uitbesteedt aan Consonant-plus. De architect hoeft alleen nog maar zijn documenten op te laden via www.bouwcalculatie.be. Én er nadien zijn kant-en-klare dossier te downloaden. Hem overtuigen van deze service? Dat doet zaakvoerder Jody Van Hoe met een ijzersterke Schrijf.be-tekst.
Consensio

Op héél korte tijd en toch geen haastwerk

Consensio

Consensio bouwt en implementeert, samen met de klant, authentieke en vernieuwende klantenconcepten. Voor een nieuwe publicatie rond waardegedreven verkopen was heel snel – lees: binnen de twee dagen – copy nodig. Consensio nam contact op met Schrijf.be, en kreeg wat het vroeg. Perfect op tijd.
Computer-Team

Hun reputatie snelt hen vooruit

Computer-Team

Computer-Team is geen onbekende voor Schrijf.be. Hardware, software, netwerken: de IT-leverancier laat Schrijf.be achter de schermen als een geoliede machine draaien. Toen medeoprichter Wim Wittesaele de website van Computer-Team onder handen nam, twijfelde hij geen seconde. Webteksten? Schrijf.be!
De Tegelhoeve

Ik wilde er geen letter aan veranderen

De Tegelhoeve

Sonja Goris wist waarheen ze wilde met de nieuwe website van De Tegelhoeve. "Geen overbodige pagina’s, geen ellenlange teksten, en geen overdreven gepoch. Kort maar krachtig. En Schrijf.be ging hélemaal akkoord."
JAMA Webcreations

Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten

JAMA Webcreations

Zaakvoerder Jan Martens van JAMA Webcreations is een bedreven internetmarketeer. Als specialist in webdesign en webontwikkeling heeft hij alles gezien, en alles meegemaakt. Daarom weet Jan maar al te goed waarom hij zijn webteksten aan Schrijf.be toevertrouwt.
ISB

Schrijf.be is nummer één

ISB

Het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) ondersteunt gemeentelijke sportdiensten. De vzw wilde met promotiefilmpjes lokale projecten in de kijker zetten. Inclusief voice-overtekst van Schrijf.be.
Insight Travel

Ik wist meteen: dít is het!

Insight Travel

Ann Liekens is de zaakvoerder van Insight Travel, een reisbureau in Wommelgem. En ze staat voor een moeilijke opdracht. Ze heeft veel geïnvesteerd in een advertentie en beseft dat ze meer nodig heeft dan een praatje over palmbomen. Ze wil nieuwe klanten aanspreken met een wervelende tekst. Oh ja: en alles moet op drie dagen klaar zijn.
Ines Bouwen

Wat er nog beter kon? Niets.

Ines Bouwen

Achter juwelenontwerpster Ines Bouwen schuilt een klein, gedreven familiebedrijf. Het hele gezin draagt de speciaalzaak voor juwelen en diamanten in het hart. Hun doel? Iedereen verwennen met een uniek ontwerp. Hun methode? Prachtige creaties, een persoonlijke service … én een slimme communicatie.
in2HR

Geen centimeter ruimte voor fouten

in2HR

"Mijn troevenblad leest vlot, laat je niet los en bevat alle relevante informatie. Helemaal naar mijn zin, dus!"
Immo Groep Callens

Open en duidelijk

Immo Groep Callens

Birger Callens is zaakvoerder van Immo Groep Callens. Hij kreeg zijn webteksten van Schrijf.be. En reageerde een dag later al per mail: "Gelieve te noteren dat we heel tevreden zijn met het resultaat." Dat noteerde de Schrijf.be-copywriter graag. En ze vroeg meteen extra feedback.
Hipkid

Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller

Hipkid

Ver weg van de platgetreden paden – dáár vindt u Hipkid-ontwerpster Saar Vangindertael. Wanneer ze het zoveelste pastelkleurige babyproduct onder ogen krijgt, hakt ze de knoop door: ze creëert een unieke designcollectie baby- en peutertextiel. Anders, fantasievol en van hoogstaande kwaliteit. Diezelfde eisen stelt ze ook aan haar leveranciers.
Herosolutions

Mijn e-mailing is onweerstaanbaar

Herosolutions

"Mijn project loopt als een trein. Op nog geen vijf dagen ontving ik 294 offerteaanvragen, en er hebben zich al meer dan 200 installateurs aangemeld! Dat heb ik aan jullie krachtige tekst te danken!"
2TAKT Communicatie

Je weet op voorhand dat het goed komt

2TAKT Communicatie

Een tweetaktmotor "verricht in dezelfde tijd meer arbeid." Daarom doopten Pascal Lesage en Mark Dankers hun communicatiebureau 2TAKT Communicatie (nu: 'DankersCommunicatie'). Het schotelt zijn klanten in een mum van tijd knappe, creatieve lay-outs voor. Voor hun teksten zochten ze een partner die even stevig doorwerkt.
Mindex

Ik lig nergens meer wakker van

Mindex

Marketingadviesbureau Mindex laat zijn klanten online stralen – op welke manier dan ook. Daarvoor rekenen zaakvoerders Xavier Debeerst en An Defoort op een netwerk van gedreven partners. Zoals Schrijf.be. Daar kloppen ze aan voor de e-nieuwsbrief van Hotel Navarra uit Brugge.