Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Verkoopsteksten schrijft u niet voor uzelf, maar voor uw lezer. Lees de tekst hieronder en duid aan hoeveel keer u 'we/wij/ons/onze' tegenkomt en hoeveel keer 'u/uw'. Het resultaat zal u verbazen. 

placeholder

Opdracht

Een Nederlands uitzendbureau mailde Schrijf.be een brochure ter beoordeling, omdat hij 'niet lekker liep' (namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

Tel het aantal keer dat wij/we/ons/onze voorkomt vs. u/uw: (namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

 

De score >

Wie zijn wij, wat doen wij?
Uitzendbureau begeleidt u bij het vinden van geschikt personeel voor uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van administratief, commercieel en overig ondersteunend personeel vanaf MBO-niveau in de Regio. Wij beschikken over een groot bestand gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten. Ruim 70% van onze uitzendkrachten vindt via Uitzendbureau een vaste baan.

Uitzendbureau is in 1999 opgericht in Stad en sinds 2002 zijn wij ook actief vanuit onze vestiging in Stad. Ons team van professionals heeft een bewezen trackrecord in arbeidsbemiddeling of andere commerciële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door te zoeken naar kandidaten die de grootste toegevoegde waarde bieden. Hiertoe streven wij naar een open en heldere communicatie met onze klanten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid gecombineerd met een persoonlijke aanpak zijn dé kenmerken van onze werkwijze. Door klein te blijven proberen wij deze kwaliteiten te waarborgen.

Hoe gaan wij te werk?
Optimale knowhow van uw organisatie is van groot belang. Wij houden daarbij vooral rekening met de specifieke dynamiek en cultuur van uw organisatie en de markt waarbinnen u opereert. Wij starten met een uitgebreid intake-gesprek om ons een goed beeld te vormen van uw organisatie. Daarna richten wij ons op de vacature.
Met behulp van een uitgebreide functieomschrijving en profiel van de gewenste kandidaat gaan wij op zoek. Wervingsmethoden die wij hierbij inzetten zijn het raadplegen van ons kandidatenbestand, het plaatsen van (raam)advertenties en in sommige gevallen directe benadering van potentiële kandidaten. Op basis van hun trackrecord, een uitgebreid intake-gesprek en referentie onderzoek selecteren wij onze kandidaten.

De score >

Schrijft u voor u? Of voor ons? Deel dit op Facebook , Twitter en LinkedIn
Wij, ik of u? Ontdek hoe u die #aanspreekkeuze snel maakt. Deel dit op Facebook , Twitter en LinkedIn
Hoort u graag iets over ons? Of weet u liever wat u krijgt? Deel dit op Facebook , Twitter en LinkedIn