Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Wij zijn geen datingsite!

Hey - de zwoele stem brengt me van mijn stuk. Ik zag jouw foto op internet, je ziet er fantastisch uit. Je bent van Gent, hé. Misschien kan ik eens langskomen voor de briefing ... Ik woon in de buurt. Het duurt even voor ik het door heb: deze Schrijf.be-klant heeft andere bedoelingen.

Rendez-vous

Zo heet het liedje van Pas De Deux dat onder luid boegeroep Eurosong 1983 won. Het was ook de allereerste song op Studio Brussel - echt waar. En het is de naam van een drukbezochte datingsite. Ik beken: ik heb op rendez-vous in eenzame tijden wel eens mijn profiel geplaatst, op zoek naar een soulmate. Die hadden ze daar niet, wel veel abnormale mannen. Na drie dagen geile knipogen en oversekste chatberichten hield ik het voor bekeken. Ik voelde me virtueel uitgekleed, verkracht bijna, en vluchtte in paniek de cyberwereld uit.

Dat gevoel krijg ik nu een beetje opnieuw, terwijl ik de klant vriendelijk maar kordaat een afspraak voorstel in de kantoren van Schrijf.be.

Copy: ja. Dating: neen.

Reacties

Tóch een datingsite? | Schrijf.beleeft
Tóch een datingsite? | Schrijf.beleeft schreef

[...] beweerde wel het tegendeel op 17 mei, maar soms voel ik me als Schrijf.be-coördinator toch wel een koppelaarster op een datingsite, [...]

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.