Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Wagenziek

Ik ben een slechte automobiliste. Want een bange bestuurder. Rij ik sneller dan 70? Dan heb ik het gevoel dat de wagen met mij op stap gaat, in plaats van ik met hem. Autosnelwegen? Ik loop dagen nadien nog met pijnlijke schouders rond, omdat ik zo verkrampt achter het stuur zat. Kruispunten met een wirwar van pijlen? Ik kreeg al klamme handen, toen ik de vorige zin typte. Als u dan ook nog weet dat mijn auto tot voor kort een derdehands roestbakje zonder servostuur was, begrijpt u dat ik - om het maar eens voorzichtig uit te drukken - geen held ben op de baan.

Geringeloord

En toch moet daar verandering in komen. Want schrijfberen trekken vaak op pad. Voor briefings bij klanten, of om interviews af te nemen. Gisteren was het weer raak: ik werd naar een klein dorpje gestuurd, verscholen in de Antwerpse haven. Ik moest dus de Antwerpse ring op. Slik. Met de moed der wanhoop en de gps stortte ik me in het verkeer. Het was geen gemakkelijke klus. Onder andere omdat de gps besloot me de snelweg op te jagen richting ... Brussel. Koos ik toch voor Antwerpen? Dan beval hij me bij elke afrit om die te nemen. Een mens zou van minder zenuwachtig worden. Maar gelukkig heb ik het avontuur overleefd. Zonder slachtoffers te maken.

Oefening baart kunst

Had u me vroeger verteld dat ik heelhuids van een tochtje op de Antwerpse ring zou terugkeren? Dan had ik u eens meewarig aangekeken, en zachtjes m'n hoofd geschud. Maar de wonderen zijn de wereld niet uit. Misschien word ik, dankzij Schrijf.be, ooit wel een behoorlijke automobiliste. U mag me altijd laten oefenen door me uit te nodigen op een briefing. Maar weet ook dat ik u met veel plezier in ons Mechelse kantoor ontvang ...   ;-)

Reacties

Tessa
Tessa schreef

Hallo Ann,

Voor een nieuw programma op Eén, Ook getest op mensen, zoeken we naar een testpersoon met wagenziekte... Geïnteresseerd?

Vriendelijke groet,

Tessa.

Ann
Ann schreef

Klinkt leuk Tessa, maar bedoel je met wagenziek mensen die bang zijn in de auto (zoals ik), of mensen die echt misselijk worden? Want daar heb ik gelukkig geen last van ...

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.