Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Wachten? Graag!

Goede voornemens? Die maak ik niet alleen meer als er een nieuw jaar voor de deur staat. Het ontluiken van de zomer is een even geschikt moment. Mijn plan? Ik besluit vanaf nu meer te ... wachten. Ik ga te vroeg naar briefings, neem vaker de trein en bezoek de ene dokterspraktijk na de andere. Als ik maar mag wachten.

Wachten op verwenning

Of ik met al dat wachten een nieuwe vorm van zelfpijniging uitprobeer? Neen, ik verwen mezelf met vijf, tien of vijftien minuten ... leestijd. En dat dankzij de VertragingsApp - een samenwerking tussen de uitgeverijen Athenaeum, Nijgh & Van Ditmar, Querido en Q.

Tijd voor een verhaaltje

Een kwartiertje tijd? Dan selecteert u dat in de app - u weet wel: de softwareapplicatie voor uw smartphone of iPad. Hij bezorgt u dan een verhaal met de gepaste leestijd, geschreven door onder meer Arnon Grunberg, Hella S. Haasse of Toon Tellegen. Zo gaat de tijd aangenaam voorbij.

Vandaar mijn besluit: vanaf nu wacht ik meer en langer. Nu alvast even wachten op iemand met het goede voornemen om me een iPad of iPhone cadeau te doen ...

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.