Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

The Last Post

Taratata. Gisteren postte ik dit allerlaatste Schrijf.be-blogje ... Want vandaag ben ik ribbedebie bij Schrijf.be. En ga ik aan de slag bij een stripuitgever. De job uit de duizend voor de stripofiel die ik ben. Dus heel eerlijk: ik twijfelde niet lang, toen ik het aanbod kreeg. En toch kreeg ik het nog knap lastig. Omdat ook bij Schrijf.be het plaatje klopte. Het poetsen ervan is dus niet gemakkelijk.

red20balloon

Afscheid van de posse

Een schrijfgrage posse: zo omschreef ik de schrijfberen een jaar geleden in mijn profieltekstje. Vandaag wissel ik het geweer van schouder. En neem ik afscheid van mijn wildwesthelden. Van Wim: inspirerend als schrijfsheriff, trefzeker als schrijver én blikjeswerper. Ugh! Van deputy Ilse en de plagerige twinkle in haar ogen. Van de flamboyante Elke en de ravissante Ann: mijn favoriete dames van vertier. En natuurlijk ook van maatje Marcel en alle andere outlaws.

Einde

Afscheid met een knipoog à la Wiske? Of met een wafelenbak bij madam Pheip?
Deze lonesome cowboy houdt het op jiehaa!

Reacties

Koppijn
Koppijn schreef

[...] een copywriter die elders zijn heil zocht, Schrijf.be toch in het hart blijft dragen. Zo stuurde Tom me een MMS met een straatnaambordje dat onze eindredacteur Marcel op het lijf is geschreven. Want [...]

Ann
Ann schreef

En deze dame van vertier wenst je alvast veel succes!

Larmoyante plezierdame | Schrijf.beleeft
Larmoyante plezierdame | Schrijf.beleeft schreef

[...] Het is stil, nu Tom is vertrokken. Neen, stil is niet het juiste woord. Want Tom was hier geen druktemaker: hij voerde tenminste nooit het hoge woord bij Schrijf.be. Dat zou ook geen zin hebben, naast collega’s als Ann en ik. Wie ons wil overklassen in verbale aanwezigheid, moet echt heel vroeg opstaan. Maar Tom was wel altijd heel prettig aanwezig - een fijne kerel en een toffe collega. Dus hoe we hem zijn jongensdroom ook gunnen, we missen hem wel. Met een zeker heimwee lees ik dan ook zijn laatste blog. [...]

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.