Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

SEO-copywriting. Not.

Oké, er wórdt op het net wat afgeluld over SEO-copywriting door would-be-copywriters die ons vak te schande maken.

SEO-cowboys

Het zij zo. Maar soms word ik écht kwaad. Op cowboys als deze. Die met een machinevertaling het belang onderstrepen van 'teksten die doen doen'. Met maar één doel voor ogen: rommelpagina's creëren met de juiste trefwoorden voor Google.

Ach ja, SEO-beunhazen is in Google-land een kort leven beschoren. Alleen brengen ze, voor het zo ver is, ook anderen op onzalige ideeën ... En kunnen vaklui, zoals wij, de scherven proberen te lijmen. Wij moeten ondertussen de neiging bedwingen om eigenhandig, zoals in de Far West, het recht bungelend te laten zegevieren.

SEO-copywriting. Not.

Rustig, Wim, rustig

Ahaah: daar is de verpleegster met mijn kalmeerpilletje! Dra gaat het weer beter. Maar bescheurt u zich intussen mee? En check vooral ook de verwijstitels in de kolommen rechts. Lachen! Maar dan groen.

 

Reacties

Allergie
Allergie schreef

Ha Wim, de meeste van dit soort rommelsites zijn inmiddels al door google flink te grazen genomen. Het is immers voor google geen goeie reclame als dit soort sites tussen de zoekresultaten staan!

Besef echter dat door het plaatsen van linkjes naar de site vanaf deze blog, je er voor zorgt dat die rommelsite hoger in de zoekresultaten van google terecht komt! ;)

Ik kwam bij je artikel terecht toen ik via Yahoo site explorer ging kijken welke sites er naar dit rommeldomein verwijzen (voila: http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=artikeldirectory.net/&bwm=i&bwmo=d&bwmf=s , zoals je ziet ben je een van de weinigen) . Je kunt er voor zorgen dat google de link niet volgt tijdens het indexeren door aan de link het attribuut rel="nofollow" toe te voegen in de HTML. Als je vragen hebt laat maar weten :)

groetjes van een SEO specialist

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.