Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Schermutselingen

Mijn arme collega's. Afzien: dat doen ze met mij! Ik heb namelijk een paar ongewone hobby's. En ik gebruik hen als proefkonijnen. Letterlijk: ik doe bijvoorbeeld niets liever dan in mijn keukentje met potten en pannen staan zwaaien. De probeersels? Die worden de volgende dag - onder zachte dwang - aan de Schrijfberen gevoederd. Hazenpaté, boletenmousse, ... eten zullen ze. Alleen voor zwáre allergieën breng ik nog net begrip op. Zijn we ooit gesloten 'wegens onvoorziene omstandigheden'? Dan weet u wie de doden op haar geweten heeft.

Werkvloer - dansvloer

Nu, koken is nog niet zo'n ongewone hobby. Maar sinds kort volg ik ook lessen Argentijnse tango. Heel leuk, voor mij toch. Mijn danspartner daarentegen lijdt eerder dan dat hij leidt. En ook Ilse moest eraan geloven. In volle ochtenddrukte wou ik haar absoluut de basispassen leren. Ik stond erop. Helaas ook op haar tenen. De andere collega's houden zich nu krampachtig vast aan hun bureau, als ik weer een nieuwe pas heb geleerd. Met een bange blik.

En garde

En nu heb ik weer wat nieuws gevonden. Ik heb net een proefles achter de rug van een sport die me bijzonder bevalt. Ik heb nog twee proeflessen te goed, en daarna is de kans groot dat ik besluit het echt te leren. Maar dan ben ik waarschijnlijk verplicht thuis te werken. Om veiligheidsredenen. Ik wil namelijk leren ... schermen. Hier komen de arbeidsongevallen!

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.