Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Poolse polijsters poetsen de plaat

Collega Tom zoekt een degelijk Nederlandstalig alternatief voor polish - een anglicisme voor glans - of polijstmiddel. Bestaat dit woord überhaupt in het Nederlands, vragen we ons af. Dus roepen we online hulp in.

Van Pool tot Zeveraar

Google vindt een heleboel Engelstalige sites over Polen. En dit ietwat bizarre bedrijf in Oldenzaal: Polish Reklame- & Schoonmaakservice. Polijsten zij uw communicatie, terwijl ze uw kantoren schoonmaken? Of importeren ze schoonmakende advertentiemodellen uit Oost-Europa? We zijn razend nieuwsgierig en klikken door naar de site.

Bij deze heten wij u van harte welkom op de website van Polish Reklame- & Schoonmaakservice BV. Op deze wijze willen wij u laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Polish is een jong dynamisch bedrijf gevestigd in Oldenzaal. Wij verlenen tal van diensten, zowel zakelijk als voor particulieren, in heel Nederland. Hierbij staat kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel.

Jong, dynamisch en swingend

Op de enige pagina die de site rijk is, slaagt het bedrijf erin om vier regels lang ... absoluut niets te vertellen over zijn activiteiten. Gelukkig weten we nu wél dat ze jong en dynamisch zijn. En dat ze - wat ze ook doen - kwaliteit leveren. Als dàt niet uitnodigt om contact op te nemen.

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.