Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Poëzie is in (2)

Op 28 januari vertelde ik u al over de nieuwe tournee van Yasmine. Hierin koppelt zij muziek aan poëzie. Het beste van twee werelden, dus. Bovendien geeft zij tijdens elke voorstelling iedereen de kans een 'schandelijk vergeten' gedicht voor te lezen.

Toevallig was ik vorige vrijdag negen jaar gelukkig samen. En omdat ik steevast het verwijt krijg totaal onromantisch te zijn, kon ik deze kans om een beetje tegengewicht te bieden, écht niet laten schieten.

Verrassing

Ik trok mijn stoute schoenen aan en stelde me kandidaat. En mijn kandidatuur werd weerhouden! Tsjakaaaaa: romantiek op til.

Kijken in de flits

yasmine houdt woord"Nu nog een geweldig gedicht vinden en ik zit weer voor enkele jaren gebeiteld", dacht ik. En daar was mijn redder in nood, en rots in de branding: onze eindredacteur. Hij stelde  'Kijken in de Flits' van Peter Verhelst voor. Een schot in de roos. En met flanellen benen klom ik het podium op ...

Mooiste compliment

Het mooiste compliment van die avond? Lieve Desmet, een straffe madam die ook met poëzie bezig is, zoekt ondertussen actief naar meer werk van Peter Verhelst.

Bedankt Yasmine!

Reacties

Anoushka Wuyts
Anoushka Wuyts schreef

Ook al ben je normaal gezien totaal onromantisch.

Je hebt bewezen dat het ook anders kan. ;-)

Ik was totaal van mijn stuk,

bedankt lieve schat.

Maar nu ga je me toch niet opnieuw 9 jaar in de kou laten staan, toch?

Veel liefs

Je poettie (je vrouwke)

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.