Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Literatuur-van-het-broodje

Bij het opruimen van mijn Outlook, kwam ik een vergeten vertalingspareltje tegen. Omdat u bij het lezen vast het noorden kwijt raakt, voeg ik de originele - en óók slechte - Franse versie toe. Opdat u zou weten dat 'Litterature van het Broodje' de vertaling is van 'porte-documents' ...

Geachte Heer

Ik hoop u goed een goed begin dit jaar doet en gehad.
U kent natuurlijk [bedrijf] maar ons niet nog geprobeerd. Wij hebben een volledige waaier van Pop UPS, de tribunes UPS en Litterature van het Broodje dat elke behoefte en om het even welke begroting kunnen aanpassen.
Voorts hebben wij geen minimale ordehoeveelheid, zodat is het de goede tijd om ons te proberen en een paar tribunes te kopen. U zal met onze reactiviteit en kwaliteit van onze tribunes worden verbaasd.
Wachtend op uw commentaren,
Vriendelijke groeten

Cher Wim,

J'espère que vous allez bien et avez eu un bon début d'année.
Vous connaissez naturellement [Société] mais ne nous avez pas encore essayes. Nous fabriquons une gamme complète de RollUps, PopUps et de porte-documents qui peuvent convenir à chaque besoin et à n'importe quel budget.
En outre, nous n'avons aucune quantité minimale de commande, ainsi c'est la bonne heure de nous essayer et d'acheter quelques stands. Vous serez stupéfié avec notre réactivité et la qualité de nos stands.
Dans l'attente de vos commentaires,
Salutations distinguees

Reacties

Roel
Roel schreef

Dat lijkt op een staaltje Google Translate: http://www.google.com/translate_t. Ik hoop niet dat je hiervoor betaald hebt.

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.