Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Kaartjesstress

Kaartjesstress. Iedereen heeft er last van. Iemand die je dierbaar is verjaart, verhuist, trouwt, slaagt, ... En toch raak je op je kaartje niet verder dan 'proficiat'. Voor copywriters is de stress dubbel zo groot. Want van ons worden te pas en te onpas razend originele teksten verwacht. Zelfs onze coördinator, die niet vaak in de pen kruipt, krijgt het warm en koud tegelijk als ze vakantiekaartjes moet schrijven.

Toi toi (toi)

 En toen mijn collega Kim trouwde, raakte ik van pure faalangst zelfs niet verder dan 'toi toi toi'. En vroeg me vertwijfeld af hoeveel 'tois' het ook weer waren - twee of drie? Want fouten zijn helemáál not done als je copywriter bent. Daarom bekijk ik elk kaartje met gelukkige verjaardag gewenst drie keer opnieuw voor ik de omslag toelik, uit angst dat ik er gewensdt van gemaakt heb.

Kind kaartje

Gelukkig is er Wim. Hij verzamelde een reeks leuke citaten en maakte er e-cards van. Op www.kindregards.be plukt u gratis en voor niks wat kaartjesinspiratie. Dit is mijn favoriet. Wat is de uwe?

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.