Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Inktvergieten

Ik ben een beetje onhandig. Nu ja, een beetje veel. Stofzuig ik? Dan rijd ik stukken van de deurstijl. Eet ik een broodje? Dan hangen de kruimels tot in mijn haar. Was ik af? Dan slinkt de voorraad glazen en serviesonderdelen aanzienlijk. Zoals een orkaan laat ik overal een spoor van vernieling achter.

It's raining ink

Ondertussen werd ook het Schrijf.be-kantoor slachtoffer van mijn onhandigheid. U moet weten: ik schrijf met vulpen. Met zwarte inkt. En vanmorgen zagen we plots dikke druppels ... zwarte inkt, jawel, op de muren en de glazen deur van de keuken. Waar ik, geheel toevallig, naast zit. Aan de manier waarop de druppels verspreid waren, kon je zien dat ik blijkbaar heftig had zitten gesticuleren. Met mijn vulpen in de hand.

Vooruitziende baas

Mijn maag kromp ineen tot de grootte van een erwt. Dat werd opnieuw verven ... Gelukkig kent onze zaakvoerder zijn werknemers. En had hij gekozen voor afwasbare verf op de muren. Inderdaad, zoals mensen soms doen voor kleine kindjes. En onhandige copywriters, blijkbaar. Ik kan dus naar hartenlust verder kliederen. Komt u bij ons op kantoor, en ziet het eruit als een bloedbad - maar dan in het zwart? Dan weet u wie de enthousiast schrijvende moordenaar was ...

Reacties

Wim
Wim schreef

Een woordenaar, bedoel je?

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.