Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Ik word geblokkeerd

Ik werk nog maar net voor Schrijf.be, dat het sociaal secretariaat moet vertellen wie ik ben. Een DIMONA-aangifte heet dat blijkbaar. De wizard gidst ons doorheen de persoonsgegevens. Het nummer van mijn SIS-kaart, identiteitskaart, bankkaart, ... noem maar op. Een nieuwsgierig aagje.

En dan, helemaal op het einde, heeft het ding een verrassing in petto: "De gegevens worden automatisch verder verwerkt door uw dossierbeheerder. Gedurende deze verwerking zal de werknemer tijdelijk geblokkeerd zijn."

Neen hoor, niet: “De account van de werknemer zal tijdelijk geblokkeerd zijn." Ik word zowaar zelf geblokkeerd! En ik weet niet eens voor hoelang.

Voorzichtig beweeg ik mijn rechterhand op en neer. Die werkt nog. Toch vertrouw ik het niet helemaal. Daarom publiceer ik deze blogpost nu. Voor het te laat is ...

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.