Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Ik vind je tekst niet goed

Negatieve kritiek op mijn tekst? Ik krijg er gelukkig niet te veel. Maar - eerlijk is eerlijk - af en toe wél. Zo kreeg ik vorige week de botte reactie: "Sluit die opdracht maar af. Dit wordt toch niets!" Leuk is anders.

Toeval wil dat ik een paar dagen later nog een ontevreden klant op mijn bord kreeg. Twee op één week? Dat vond ik al wat moeilijker te verteren. Dat hele 'klant-is-koning-gedoe' lag serieus op mijn maag.

Wat was er aan de hand? Te weinig zon, nood aan vakantie, of eiste de griep nog zijn tol? Was het puur toeval, of was ik echt niet goed bezig? De onzekerheid sloeg toe. Alarmfase 1 werd ingezet: iets minder hooi op de vork, en vanmiddag naar de sauna. Héérlijk!

Terug thuis: twaalf dringende mails, waaronder een van onze kwaliteitsbewaker. Met de onheilspellende titel: Ik vind je tekst niet goed. Bam, dat komt aan. Terwijl de twijfel razendsnel bezit neemt van mijn hele bestaan, open ik de mail. En lees ... onze meest recente e-nieuwsbrief.

Nooit geweten dat ik zo diep kon zuchten!

Reacties

Ann
Ann schreef

Ik weet het, ik kreeg ook een hartaanval toen ik die mail in m'n inbox vond ...

Studio Stefke
Studio Stefke schreef

Meester in het kiezen van titels voor nieuwsbrieven, die Wim. Jullie waren niet de enige die van klikerdeklik gedaan hebben, denk ik zo ...

Wim
Wim schreef

'Piedaaank veur die ploemen", zou de witte man in Rome mompelen ... Grappig: ik kreeg nog meerdere soortgelijke reacties via mail. :-)

WimK
WimK schreef

Ik vind deze blog wel goed.

Wessel
Wessel schreef

Nou, Wim heeft de wind er goed onder bij jullie ;-)

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.