Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Gevangenschap vs. vrijheid

Schrijf.be is modern en gaat mee met zijn tijd. We facebooken en we skypen. En dat laatste is erg handig. Omdat je snel antwoord krijgt, zónder je te verplaatsen. Dus elke morgen zet ik plichtbewust Skype op. Aan het opstartproces schenk ik nooit aandacht, behálve vorige week.

Het leven van een telefoonnummer

Want wat zag ik? "Skypen kan ook naar vaste en mobiele nummers." 'Vaste' en 'mobiele' nummers. Ik wéét dat die uitdrukkingen de laatste jaren goed ingeburgerd geraakten. Maar wanneer ik ze zo letterlijk op mijn scherm zie staan, wringen ze.

Niet dat het me ergert. Integendeel, ik vind het grappig. Alsof vaste nummers de arme sukkelaars zijn. Vastgebonden aan een ketting, zonder ooit het huis uit te komen. Dan hebben mobiele nummers meer geluk. Zij zijn zo vrij als een vogel, klaar om op ontdekking te trekken. Of is mijn verbeeldingsvermogen nu echt té groot?

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.