Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Dit is de allereerste keer

kimbeerts"Bij een eerste werkdag hoort een eerste blog."

Het zweet breekt me uit. Wim, mijn baas in spe, bereidt me per mail voor op mijn Schrijf.be-carrière. Daar horen briefings, een profielpagina en een blogje bij. En dat laatste jaagt me de daver op het lijf.

Geen tweede kans voor een eerste indruk

Leuk initiatief? Uiteraard. Maar wat heeft een groentje als ik te vertellen? Onzekerheid steekt de kop op. Zeker wanneer ik in de mail nog een laatste goede raad spot: "Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk." Slik.

Mijn hersenen draaien op volle toeren. Wat weet u graag van mij? Dat ik sta te trappelen om bij Schrijf.be aan de slag te gaan? Dat ik tsjokvol schrijfkriebels zit? Of dat ik u heel graag wil ontmoeten en uw teksten onder handen nemen?

Neen. Waarschijnlijk hoort u liever dat ik me nú al thuis voel bij Schrijf.be. Vrolijke collega's, leuke sfeer en bruisende teksten. Een combinatie die me gelukkig maakt.

Aprilvis of Schrijfbeer?

Of misschien heeft u daar allemaal geen boodschap aan. En denkt u dat dit een aprilgrap is. Mis, poes: vergeet die aprilvissen. April is de maand van de beren. Schrijfberen!

Reacties

Matthias
Matthias schreef

Nen Antwerpenaar! Finally!

Kiki
Kiki schreef

(wuivend:) Dag Kim, welkom bij de berenclub!

En Wim: neem je Kim nu mee naar De Muur in de Leopoldstraat voor het officieel BerenPortret? Of heb je dat stuk muur mee verhuisd?

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.