Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
De Tuimel

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Helpt ook u De Tuimel?

CoolDoel: De TuimelHerinnert u zich nog die heerlijke momenten uit uw kindertijd? Samen ontbijten met het gezin, ravotten in de speeltuin, gezelschapspelletjes spelen op regenachtige woensdagnamiddagen?

Kortom: onbezorgd genieten van het leven. Met veel vrienden, liefdevolle familie en een échte thuis …

Pats! Ballon aan flarden

Maar soms pakken donkere wolken zich samen. En maakt uw gezin een woelige periode door. Door scheiding, ziekte, werkloosheid, financiële problemen, verkeerde beslissingen, sterfgeval, pech met de woning, gebrek aan vrienden of familie, … ik kan zo nog wel even doorgaan. Heb ik uw aandacht, lieve lezer?

Ja, het kan verkeren. Zwarte gaten zie je niet aankomen, maar zodra je erin valt, verdwaal je. Veel mensen maken dat mee en zoeken dan naar een lichtpuntje om het leven weer op het juiste spoor te krijgen.

Lucht klaart op bij De Tuimel

De Tuimel zorgt voor een huiselijke sfeer

Bij De Tuimel vindt u die lichtpuntjes. Dankzij mensen die u de hand reiken. Die helpen om alles weer een beetje draaglijker te maken.

Hoe beginnen ze aan die meestal moeilijke taak? Door allerhande regeltjes op te leggen? Alleen met de ouders of enkel met de kinderen? Nee, ze zorgen voor een open en huiselijke sfeer waar iedereen terechtkan. Waar u met heel het gezin werkt aan een nieuwe toekomst.

Gezinsbegeleiding, babywerking, peuterklasje, activiteiten voor ouders, … het is maar een greep uit hun zeer diverse aanbod. Denk aan een feestmaal met Kerstmis, een weekendje uit, een bezoek aan de dierentuin, …

Steun aan mijn beste vrienden

Welnu, twee van die begeleiders bij De Tuimel zijn Tim en Ruth. Die ik tot mijn beste vrienden mag rekenen. Ik ben trots op wat zij doen en hun missie ligt mij na aan het hart. Daarom kies ik dit CoolDoel-project. Dat betekent dat Schrijf.be De Tuimel tekstueel én financieel steunt.

Iets wat Tim, Ruth en alle collega’s bij De Tuimel dubbel en dik verdienen. En zo brengen ook wij een vleugje geluk voor gezinnen die het moeilijk hebben.

Vele kleintjes maken één groot

U denkt nu misschien: ik heb het nog zo slecht niet. Ik wil ook wel iets doen. Een financieel duwtje in de rug heb ik er met plezier voor over. Dan is dit uw kans! Want mijn grootmoeder wist al: vele kleintjes maken één groot.

Helpt u deze mensen om in de juiste richting te tuimelen? It’s only a mouseclick away!

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.