Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

De eenzame fietser

Knalrood, buiten adem, haren in de wirwar, ... zo arriveer ik elke morgen op het werk. Ik kom namelijk met de fiets. Ik trotseer zwalpende bussen en maai nietsvermoedende voetgangers van hun sokken. Behendig slalom ik tussen palen en bomen. En beklim ik een helling die de muur van Geraardsbergen degradeert tot een vluchtheuvel. 

Kilometervreter
En elke ochtend word ik uitgelachen. Door Wim. Want hij heeft eens uitgerekend hoe ver ik van kantoor woon. Exact ... één kilometer. Hij begrijpt maar niet hoe ik erin slaag, om telkens weer zo verwaaid binnen te strompelen. Toegegeven: het is niet ver. En vanmorgen ben ik er zelfs in geslaagd verloren te rijden. Ik dacht een leukere route gevonden te hebben - niet dus. Laten we zeggen dat we nog wat aan elkaar moeten wennen, mijn fiets en ik.

De fiets als muze
Nochtans is de fiets cruciaal in de geschiedenis van ons bedrijf. We zijn op de fiets geboren. Op 24 augustus 2001 kreeg Wim, op zijn trouwe tweewieler, het briljante idee om Schrijf.be op te richten. We zijn hem er nog altijd dankbaar voor. Ik betwijfel anders wel of ik ooit al fietsend een geniale inval zal krijgen ...  

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.