Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Creatief met kleur

Ons kantoor staat te huur omdat we naar een groter en nieuwer verhuizen. En iedere sterveling die door de Leopoldstraat wandelt, zal het geweten hebben. Want Wim heeft een 'TE HUUR' afgeprint om aan het raam te hangen. Maar geef toe, zou u opkijken van een zwart-wit blaadje? Neen. Onze boodschap verdient kleur. En daarvoor heb ik gezorgd.

Terug naar mijn kindertijd

Goed, het staat niet in mijn functieomschrijving. En toch heb ik me met een gele fluostift uitgeleefd. Pure nostalgie was het: het moet al jaren geleden zijn dat ik nog eens heb gekleurd. Dat was trouwens ook met een fluostift. Een heel grote vis deed de juf ons inkleuren. En omdat ik liever lui dan moe was, had ik er als enige van de klas eentje waarvan je blind werd als je er te lang naar keek. Maar ik was wél lekker als eerste klaar.  

Kleurige kunst

Het resultaat van mijn recentere kunstwerk? Dat kunt u bewonderen aan ons raam. Merkt u meteen ook dat ik nog altijd niet binnen de lijntjes kan kleuren ...

Reacties

Elke
Elke schreef

Om als volwassene zonder blozende kaken te kleuren, kan je twee dingen doen. Optie 1: Je krijgt kinderen, geeft hen een kleurboek en zegt: "Mama helpt wel even!" Om ze hun kleurprenten daarna niet meer terug te geven - hoe hard ze er ook om zeuren en hoe hartverscheurend ze ook huilen met een vergeefs stiftje in het handje. Optie 2 is goedkoper, politiek correcter en heel 'nu'. Je koopt een boekje met voorgetekende mandala's en een pak stiften. En begint ze in te kleuren. Neen, dat is niet kinderachtig. Jij werkt aan je spirituele en persoonlijke groei. Wel!

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.