Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Biechtblog

Ik val met de deur in huis: ik heb u vandaag wat op te biechten. Deze Schrijfbe'er verlaat het schip. Morgen is het mijn laatste dag bij het strafste schrijfbureau van Vlaanderen.
De redenen voor mijn vertrek? Schoenen. En een carpaccio van sint-jakobsvruchten.

Shopper schrijft

Ik blijf schrijven. Maar vanaf nu op een plek waar ik alleen maar pen over mijn passies, zoals schoenen. Shoppen, restaurantjes, uitgaan en wellness: dat is binnenkort mijn werkterrein. Want ik word Web Content Medewerker Lifestyle. Een kans die ik niet kon laten voorbijgaan - ook al viel de beslissing me zwaar. Want nergens leerde ik zóveel bij als bij Schrijf.be. Ik ontmoette leuke klanten, kreeg interessante projecten, ... you name it. Bedankt dus, Schrijfbe'ren, en bedankt klanten, bedankt bloglezers, iedereen bedankt!

Seppe schrijft

Gelukkig laat ik u achter in goede handen: die van nieuwe Schrijfbe'er Seppe. Een pientere kerel met een acuut geval van taalvirtuositeit. En geen zwak voor (schrijven over) schoenen. Vertrouw hem dus zonder twijfelen uw opdrachten toe - hij zal u niet teleurstellen.

Kwaliteit blijft

En natuurlijk blijft voor de rest alles bij het oude. Uw teksten passeren nog altijd de dubbele controle van kwaliteitsbewaker en eindredacteur. En de coördinator blijft paraat voor al uw vragen. Zodat ú zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.