Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Bauke ontdekt de wereld

Mijn dochter is nog net geen drie: hét moment om de wereld en al zijn gekke eigenschappen te ontdekken. Neem nu de mensen die erop rondlopen. Doen ze precies alsof zij begrijpen hoe de zaken in elkaar zitten. Daarbij durft Bauke haar vraagtekens te plaatsen. Hoe? Door pienter bedachte theorieën te lanceren en af te wachten hoe de mensheid die stellingen beantwoordt.

Sokken uit


De laatste hypothese borrelde bij haar op na een relatief lange nazomerwandeling. Ze had flink meegestapt en liet zich daarom uitgeteld op de zetel vallen. Tijdens een laatste krachtinspanning hief ze haar voeten op en vroeg me: "Mag ik schoentjes uitdoen, alstublieft?"

We waren eigenlijk van plan om nog ergens wat te gaan eten. Dus stelde ik voor om ze nog even aan te houden. Maar dat was buiten Bauke gerekend: "Schoentjes uit! Nu! En sokken ook." Zo vastberaden: ik wilde wel eens weten waarom nu ook die sokken per se uitmoesten. Bauke: "Omdat mijn voetjes helemaal nat zijn, want mijn sokken zweten."

Tja, wie ben ik om die logisch opgebouwde stelling omver te halen ...

PS Met een vers paar sokken was het probleem volgens Bauke opgelost: "De nieuwe sokken hebben de hele tijd in de kast geslapen. Die zijn niet moe. En zweten dus niet."

Reacties

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.