Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Copywriters: wat drijft hen? Waarvan worden ze warm of koud? Neem een kijkje achter de schermen!

Aaaaaaarrrrrgghh

Net de juni-nieuwsbrief van Schrijf.be verstuurd. Altijd een ultraspannend moment, want stel je voor dat dáár een taalfout in staat ...

Nu, vandaag STOND er een in. En niet zomaar een. Oh neen: als ik de mist inga, dan met stijl. Niet door een misplaatste komma of een passieve constructie. Neenee: ik schiet de hoofdvogel af. De koningin-moeder van alle taalfouten. De taalkundige nec-plus-ultra-blunder. Kortom: de dt-fout! Yiehaa.

Hang ik vanmorgen nog gauw pietje-wijsneus uit in de vorige blog over ... dt. En hang ik enkele uren later zelf. Fraai is dat!

Mijn verdediging, meneer de rechter? Het is allemaal de schuld van die computers! Ik kan er echt he-le-maal niets aan doen.

De waarheid? Euh, dat ís de waarheid. Mijn pc was al nukkig toen ik de tekst herlas, en nog eens, en nog eens ... Maar besloot geheel zijn eigen ding te doen door een oude versie van het klembord in de nieuwsbriefmodule te plakken, net voor het verzenden.

Het resultaat? Aaaaaaaaarrrrrrggghh! Een rolberoerte toen onze e-nieuwsbrief in mijn eigen mailbox binnenliep. En nu weer een door er alleen maar aan te denken.

Om kort te gaan: de enige echte juiste - want laatste - versie vindt u hier.
Aaaaaaaaarrrrrrggghh! (excuus voor deze laatste, maar het moest er nog even uit)

Reacties

Wimk
Wimk schreef

Wie schreef vandaag ook weer: "Wind uzelf dus vooral niet op." ;-)

Reageer

Privacyverklaring:

Schrijf.be gebruikt uw e-mailadres nooit voor promomails.
Schrijf.be geeft uw e-mailadres nooit aan derden.